Geyvespor Yeni Sezonu Kurban Keserek Açtı

Sakarya Süper Amatör ligi A grubunda mücadele edecek Geyvespor, 2018-2019 futbol sezonunu kurban keserek dualar eşliğinde açtı.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna’nın teknik yönetim, yöneticiler ve futbolculara başarılar dilediği sezon açılışına Geyvespor alt yapı okulu öğrencileride katılarak renk kattı. Açılışta Başkan Tuna; “İlçemizin gururu Geyvespor’un sezon açılışını gerçekleştirdik. Kurbanımızı kestik. Allah kazasız belasız başarılı bir sezon geçirmeyi nasip etsin. Futbolcularımız teknik heyetimiz ve Geyvelilerle birlikte inşallah başarılı bir sezon geçireceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.


Geyvespor kurban kesimi sonrası konuk Hendekakovaspor ile hazırlık maçı yaptı.Ev sahibi Geyvespor, 2-0 yenik duruma geçtiği maçta Hendekakovasporu 6-2 mağlup etti.


Geyvespor geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonluk sonrası yeni transferleriyle göz doldurduğu Hendekakovaspor karşılaşmasını Sakarya hakemlerinden Süleyman Hilmi Metin, Muhammed Basri Batmaz ve Muhammed Kantaroğlu hakem triosu yönetti.


Karşılıklı ataklarla takımların birbirini tanımaya çalıştığı pozisyonlarda konuk Hendekakovaspor bir anda kazandığı penaltılar ile 2-0 öne geçti.Yediği gollerden sonra toparlanan ve oyunun hakimiyetini eline alan Geyvespor,yeni transferleri Sezer ve Berat’ın ayağından beraberliği yakaladı.İlk yarı bu sonuçla bitti.


İkinci yarıyada etkili başlayan ev sahibi Geyvespor iyi oynadığı futbolunu Sezer, Batuhan,Burak, Özcan’ın ayağından attığı goller ile süsleyerek Hendekakovasporu 6-2 mağlup etti.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs