Ak Parti Geyve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Geyve İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı Kaymakamlık Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşti. 
Ali ARICI Ali ARICI

 Ak Parti Geyve İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı Kaymakamlık Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşti. Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Geyve Koordinatörü Fatih Gıcır’ın başkanlık ettiği toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem ERdoğan Atabek,İlçe Başkan'ı Abdullah Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkan'ı Murat Kaya ve Belediye Meclis üyeleri, MHP Geyve İlçe Başkanı Şerafettin Kaya, Mahalle Muhtarları, Kadın kolları Gençlik Kolları, Mahalle teşkilatına mensup çok sayıda parti yöneticisi katıldı.


Divan Başkanı Metin Avcı divan üyeleri AK Parti Geyve Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç, AK Parti Geyve Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir, Muhammed Nail Bilgin, Emre Tınar’dan oluştu.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, teşkilat olarak Geyve’nin butun sorunlarına eğildiklerini belirterek bugüne kadar yapılan hizmetlerde emeği geçenlere ve belediye Başkanı Murat Kaya’ya teşekkür etti.

AK Parti Geyve Kadın Kolları başkanı Aynur Gökdemir ve Gençlik Kolları başkanı Faruk Koç selamlama konuşması yaparak yaptıkları faaliyetler ilgili bilgi verdi.

Geyve’deki Çalışmalarla gurur duydugunu belirten İl Baskan yardımcısı ve Geyve Koordinatoru Fatih Gıcır,Geyve’deki çalışmalar çıtayı çok yükseltti. Buda bize ayrı bir sorumluluk getiriyor. Yakında yerel seçimler var. Bütün gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya: “  Görevi devraldığımız günden beri 30 gün 24 saat gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Seçim beyannamemizde 25 tane proje  belirlemiştik. Hepsini hayata geçirdik. Beyannamemizde yer almayan yeni projeler hayata geçrdik. Buradan müjdeyi vereyim marmara bölgesindeki ilk cam terasın çalışmalarına yakında parla tepesinde başlatıyoruz. 13 Ekim’de Geyve Ayva Festivalimiz başlıyor ve o gün Yöresel Ürünler merkezimizin açılışını yapacağız. 2010 yılında kurduğumuz kiltli parke fabrikamızla mahallelerimizdeki parke çalışmalarımız devam ediyor. Parkesiz hiç bir mahallemiz kalmayacak. Mahalle yollarımızın asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızdan yorulmuyoruz Geyve’ye sevdalıyız. Gıda Organize İhtisas Sanayimiz için 21 fabrika müracatta bulundu.Bu arada Gıda İhtisas Organize sanayimiz için engelleye çalışanlar var. Bu engelleme çalışmalarına devam ederlerse onları basın önünde açıklayacağım. Çalışmalar tamamlandığında Organize sanayi inşaatına da başlayacağız ve de 3 bin kişiye iş imkanı sağlayacagız. Kurulacak üniversitenin yeri hazır durumda. Herşey Geyve için” dedi.

15 temmuzda ilk defa ülkemizi kaybedersek ne yaparız düşüncesine kapıldığını dile getiren AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek: “ Canı pahasına kendimizi sokaklara attık ve destansı bir mücadele verdik. Düşmanın hiç oyunu bitmiyor o gün biz sapasağlam durduk. Rabbimiz de bize ülkemizi tekrar bağışladı. Bir kez daha gördük. Recep Tayyip Erdoğan efsane bir lider. Darbeyle ülkemizin birliğini bozamayanlar bu gün dolarla bozmaya çalışıyorlar. Düşmanlar şunu gördüler bu ülke dolarla da bozulmuyor. Ülkemize bir çok mülteci geldi Onların gidecek Türkiyesi vardı lakin bizim gidecek hiç bir ülkemiz yok. Onun için biz çocumuzla çoluğumuzla malımızla canımızı feda ederek ülkemize sahip çıkarız. Bu ekonomik süreç dengeli bir şekilde atlatılıyor vey akın bir gelecek iyi noktalara geleceğiz.  Hükümetimizin desteği ile Sakarya’daki tüm belediyelere talibiz” dedi.


 Toplantı sonunda yuzde 80’den fazla oy olan Mahallelerdeki mahalle başkanlarına başarı plaketi verildi.

Geyve Haber

Çiğdem Erdoğan Atabek

Fatih Gıcır

Aynur Gökdemir

Murat Kaya

Abdullah Özdemir

Faruk Koç

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs