Milli Eğitim Müdürü Doğan'dan Başarı Dileği

Geyve Milli Eğitim müdürü Mehmet Doğan, İlköğretim Haftasını kutlama töreninde yaptığı konuşmada, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başarılı geçmesini diledi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Milli Eğitim müdürü Mehmet Doğan özetle şunları söyledi: Geyve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 42 okulda 690 öğretmen ve 8 bin dokuz yüz öğrenciyle yeni bir yıla başlıyoruz. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim almaları için gerekli ortam hazırlanmıştır.

Amacımız dinimizin ilk emri olan "Oku" sözünü yerine getirmektir. Peygamber Efendimizin" İki günü eşit olan zarardadır." sözünden yola çıkarak; okuyan, araştıran, kendini yenileyen, milli ve manevi değerlere sahip çıkan gençlik yetiştirmeyi hedefliyoruz. Evlatlarımızı, yeni Türkiye'nin 2023 vizyonu doğrultusunda geleceğe hazırlıyoruz.

Bu başarıyı kendileriyle gurur duyduğum öğretmen arkadaşlarla elde edeceğiz.

Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarıma yeni ders yılında sağlık ve başarılar diliyorum.

Eğitimin bütün süreçlerinde bizleri destekleyen sayın kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs