Başkan Kaya, Esra Erol'a Konuk Oldu

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Esra Erol’un sunduğu programa konuk oldu.

Ali ARICI Ali ARICI

ATV ekranlarının sevilen sunucusu Esra Erol, son aylarda kadın istihdamı ve kadınların iş sektöründeki payının arttırılmasıyla ülke gündemine oturan Geyve Yöresel ürünler üretim merkezinin mimarı olan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı programında ağırladı.


Geçtiğimiz aylarda Geyveli bir kadının konuk olduğu ve yaşadığı sıkıntılı durumunu anlattığı Esra Erol’da programına Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya canlı yayında telefonla bağlanarak aileye her türlü desteğin verileceğini ifade ederek ailenin yarasına merhem olmuştu.Belediye Başkanı Murat Kaya tarafından yapılan bu jest ekran başındakiler ile canlı yayındakiler tarafından büyük takdir toplamış, bu davranış sonrasında program yapımcısı Esra Erol’da Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı uygun bir zamanda programına davet etmişti.


Başkan Kaya beraberinde Geyve Yöresel ürünler Üretim merkezi müdürü Sevilay Çınar ile birlikte ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programına bugün konuk oldu.Başkan Kaya ayvanın başkenti Geyve’den Geyve Ayvası ile Geyve Yöresel ürünlerden oluşan bir sepeti Esra Erol’a takdim ederek 13-14 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Ayva Festivaline davet etti.


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; Geyve Belediyesi olarak yaptığımız örnek sosyal sorumluluk projelerimiz ile alakalı ATV sunucusu Sayın Esra Erol bizleri teşekkür etmek için canlı yayınına davet etti. Kendisi Geyve Belediyesi Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezimiz ile çok yakından ilgilendi. Geyve Yöresel Ürünlerimizi kendisine takdim ettik ve Geyve Ayva Festivalimize davet ettik. Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezimizi ziyarete geleceğini söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyorum, dedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs