Başkan Kaya'dan Festival Öncesi Yoğun Tempo

İlçenin tanıtımı ve “Ayvanın başkenti Geyve” sloganıyla yaptığı çalışmaları ile halkın büyük takdir ve teveccühünü kazanan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, önümüzdeki hafta ilçede yapılacak olan Ayva Festivali öncesi yoğun ziyaretlerini sürdürüyor.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Ayva Festivali öncesi Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’da bulundu.Başkan Kaya, ziyarette Kadın istihdamı ile ülkenin gündemine oturan ve yöredeki ürünlerin işleneceği Yöresel Ürünler Üretim merkezi  ile bölgenin markası olacak “GEYVA”hakkında kısa bilgiler sundu.


Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ‘ın bir hayli ilgi ile takip ettiği sunum sonunda, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya tarafından Başkan Can ile KADEM Başkan Yardımcısı Bayraktar’a Geyve Yöresel Ürünler üretim merkezinde Geyveli kadınlar tarafından yapılan yöresel ürünler sepeti  takdim edilip ardından 13-14 Ekim tarihlerinde ikincisi yapılacak olan Geyve Ayva Festivaline davet edildi.


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; Cumhurbaşkanımızın kızı, Kadem Başkan Yardımcısı Sayın Sümeyye Erdoğan Bayraktar hanımefendi ve Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can ile birlikte Ümraniye Belediyemizde bir araya geldik. Sayın Sümeyye Hanım, Geyve Belediyesi Yöresel Ürünler Üretim Merkezi’mizle yakından ilgilendi. Kendisine Yöresel Ürünlerimiz ile alakalı bilgi verdik.


Ardından Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can’ı Geyve Ayva Festivali’mize davet ettik. Sayın Sümeyye Erdoğan hanımefendiye ve çok kıymetli belediye başkanımız Sayın Hasan Can’a ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim, ifadelerini paylaştı.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs