Sakaryalı Bisikletçiler Ayva Festivalinde Pedal Çevirecek

Sakarya’lı bisikletçiler ayvanın başkentine pedallıyor

Ali ARICI Ali ARICI

Ayvanın Başkentine Pedallıyoruz….


Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’nin düzenlediği ”Ayvanın başkentine pedallıyoruz” programı ile Sakarya’lı bisikletçiler 13 Ekim Cumartesi günü pedallarını ayvanın başkenti Geyve’ye çevirecek.


Şehrin tanıtımına katkı sağlamak adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği bu kez de dünyaya ayvayı tanıtan Geyve Belediyesi ile birlikte çiftçinin ve Geyve’nin yanında oluyor.


Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği bu yıl ikincisi düzenlenen Geyve Ayva Festivali için 13 Ekim’de yola çıkıyor. Kent Meydanı’ndan yola çıkacak olan ekibin ilk durağı Alifuatpaşa olacak. Alifuatpaşa’dan yola devam edecek bisikletçiler Geyve’de korteje katılmak için pedal çevirecek.


13 Ekim 2018 Cumartesi günü Saat 09:30 da Kent Meydanından hareket ile Geyve ye gidiyoruz. Ardından Saat 11:00 da Geyve de açılış kortejine katılıyoruz.


Öğle yemeği ve dinlenmenin ardından Geyve’de Ayva Hasadına katılıyor ve ayva topluyoruz.


İsteyenler için Gidiş- Dönüş ayrıca araç tahsis edilecek olup araçla gelmek isteyenlerin 12 Ekim 2018 Cuma günü 17:00 a kadar isim yazdırmaları gereklidir.


Bisikleti olmayan ilk 9 kişiye önceden haber vermek ve ayırtmak kaydı ile Derneğimizce ücretsiz bisiklet tahsis edilecektir. Yalnız bu bisikletlerle festivale katılacak olan arkadaşlar buradan Geyve’ye araçla gidiş-dönüş yapacaklardır. Bisikleti Geyve’de süreceklerdir.


Kayıt ve Bilgi için iletişim


Sefa Kaan Akçay: 05320625492


Şefik Akar: 05325489791

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs