Geyvespor:2 Kazimiyespor:0

Geyve Ayva Festivali nedeniyle Pamukova’da oynanan maçta Geyvespor rakibi A.Kirazcaspor’u 2-0 mağlup etti.

Ali ARICI Ali ARICI

Karşılaşmaya iyi başlayan Geyvespor 19. Dakikada golü buldu. Ceza yayından Sezer’in vuruşunu iyi takip eden Tuncay, A.Kirazca spor kalecisi İsmail’den dönen topu şık bir vuruşla ağlara göndererek Geyvespor’un ilk golünü kaydetti.İlk yarı bu sonuçla kapandı.


Geyvespor 2. Yarıya da iyi başladı. Yakaladığı sayısız fırsatları gole çeviremeyen Geyvespor zaman zaman kendi kalesinde de tehlikeli ataklar ile karşı karşıya kaldı.


Maçın son anları bir hayli zevkli ve heyecanlı geçti. Bu anlarda meydana gelen bir pozisyonda seyirciler ve futbolcular Geyvespor’lu Sezer’in A.Kirazcaspor ceza sahası içinde düşürülmesi sonrası verilmeyen penaltı için hakem Hasan Kösemene uzun süre tepki gösterdiler.


Maç bu sonuç ile bitecek derken Geyvespor’un ikinci yarı oyuna giren genç futbolcusu Selçuk sahneye çıkarak perdeyi kapayan golü kaydetti.


Bu sonuçla Geyvespor puanını 6.ya çıkarırken, A.Kirazcaspor 4 puanda kaldı.


Maç sonunda Geyve esnafının Geyvespor’a yemek jesti devam ediyor.Alınan 2-0 lık A.Kirazca Galibiyeti sonrası Akkayalar Yemek lokantası tarafından Geyvespor’a galibiyet yemeği ikramında bulunuldu.


STAD:Pamukova


GEYVESPOR:


Onur, Erdem, Kemal, Mehmet, Alper, Ali,(Berat), Gürkan,(Selçuk) Sezer, Tuncay,(Batuhan) Burak, Uğur


ANT: Murat Yıldırım


A.KİRAZCASPOR:


İsmail, Eyüp, Furkan, Ahmet, Osman, Samet, Yusuf, Emre, Çağrı, Emre, Serhat


ANT: Güngör İçer

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs