DUMANSIZ ÖRNEK OKUL

Adapazarı Ozanlar Anadolu Lisesi öğretmenleri , sıgara içmeyerek dumansız hayat sürüp öğrencilerine örnek oluyorlar.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



Ozanlar Anadolu Lisesi müdürü Recep Sarıhan, konuyla ilgili şunları söyledi:

Hepimiz çok iyi biliriz ki insanlar sözlere değil davranışlara bakarlar.

Biz Ozanlar Anadolu Lisesi öğretmenleri olarak öğrencilerimize örnek olabilmek için hiçbirimiz sigara içmiyoruz. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman hassasiyet gösterdiği sigarayı kullanmama, bırakma anlayışına biz de tüm personel olarak destek veriyor ve hiçbirimiz sigara içmiyoruz. Hem kendi sağlığımızı koruyor hem diğer meslektaşlarımıza zarar vermiyor ve en önemlisi de öğrencilerimize sözle değil davranışımızla örnek oluyoruz.

Bu durumun çok anlamlı ve örnek bir davranış tır. Tüm okullarımızı bu örnek durumu gerçekleştirmeye davet ediyoruz. Biz eğitimciler çok iyi biliriz ki öğrencilerimiz nasihatten çok davranışlarımıza önem vermekte ve davranışlarımızı örnek almaktadırlar, Biz de dumansız tertemiz bir hava ve ortam için sigaraya hayır diyoruz.

Fizik öğretmeni Ayşegül Bulut :“Dumansız hava ile sağlıklı bir yaşama merhaba diyelim. Tüm meslektaşlarımı bu duyarlılıkları ve örnek davranışları için kutluyorum. Ben de sigara içmiyorum. Önce kendime, sonra çevreme, aileme ve en önemlisi öğrencilerime değer verdiğimi ortaya koyuyorum.

Haydi hep birlikte sigaraya hayır diyelim. Sağlıklı, mutlu bir nesil yetiştirelim.

Örnek olmak sözle değil davranışla olur diyelim.

Önce öğretmeni sigara içmeyen okullar olalım."dedi.

Öğretmenlerin örnek davranışı, velileri de sevindirdi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs