Geyve’den Genel Merkeze Başkan Yüzçeler

Büro Memur-Sen Genel Merkez Gençlik Komisyonu’nun ilk başkanı Yunus Emre YÜZÇELER oldu.
Editör Editör

Genel Merkez Gençlik Kolları Çalışma Komisyonu Oluşturuldu.

Büro Memur-Sen Çatısı Altında Faaliyet Yürütecek Olan Gençlik Kolları 108 Nolu Karar ile 05.11.2018 Tarihinde Kuruldu.

Büro Memur-Sen Genel Merkez Gençlik Komisyonu’nun ilk başkanı Yunus Emre YÜZÇELER oldu.

Büro Memur-Sen’in kamu yönetiminde devletin dinamik gücü olan genç kuşaklara “Sendikal Alan” açarak, çalışmalarına destek verilmesi adına oluşturmuş olduğu Genel Merkez Gençlik Kolları, bundan sonra sendikal mücadelede daha etkin olarak yerini alacaktır.

Genel Merkez Gençlik Kolları Komisyonunun Kurulması ile ilgili düşünceleri dile getiren Genel Başkan Metin YILANCI: “Ülkemizin genç ve üretken sendikacılarını Gençlik Kolları adı altında bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Biliyoruz ki gençlerin yeni fikirleri ve üretkenliği sendikamızın daha etkin olmasını sağlayacak ve sendikal çalışmalarımızda bize büyük destek verecektir.” Şeklinde konuştu.

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre YÜZÇELER ise: “Büro Memur-sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Metin YILANCI ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin bana vermiş olduğu görevden dolayı çok teşekkür ederim. Bu değerli ve meşakkatli yolda üzerime düşen her görevi ve her sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Sendikacılık üzerine gençlik faaliyeti yürütmemiz, hem sendikamız için hem de ülkemizin gençleri için büyük bir fırsat.” diyerek, gençliğin ve sendikacılığın birbirine endeksli olması gerektiğini ifade etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN 

Geyve HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs