Arıcan:' Alifuatpaşa'yı Birlikte Yöneteceğiz'

Alifuatpaşa Mahalle Muhtar Adayı Adem Arıcan, mahallede dayanışmayı sağlamak, yaşama sahip çıkmak için aday olduğunu kaydetti.
Ali ARICI Ali ARICI

Muhtar adayı Arıcan, “Demokrasimizin temel yapı taşlarından biri olan muhtarlık kurumunun, yaşadığım mahallede halkla bütünleşmesini her zaman hayal ettim. Mahalle içi dayanışmayı, yardımlaşmayı güçlendiren, sorunların üstesinden gelme duyarlılığını gösteren, mahalleden çıkarak kente, kentten ülkeye sahip çıkma bilinçliliğini geliştiren bir mahalle için Alifuatpaşa Mahalle Muhtarlığı’na adayım. Birlikte yönetmek için adayız” dedi.


Alifuatpaşa Mahallesi’nde dayanışmamızı güçlendirmek ve çabamızı büyütmek için bir aradayız” diyen Arıcan, “Hepimiz bir araya gelirsek bir güç oluruz. Katılın, destek olun; Alifuatpaşa Mahallesi’ni birlikte değiştirip, güzelleştirelim” ifadelerini kullandı.

Yaşam alanımız Alifuatpaşa Mahallesi’nden başlayarak, kadınların emeklerini değerlendirmek ve sosyal faaliyetlerini gerçekleştirmek için yaşanılası bir mahalleyi birlikte kazanmak ve birlikte yönetmek için bir aradayız.


2014 yılı yerel seçiminde muhtarlık çalışmalarına başladığımız andan itibaren genci yaşlısı, kadını erkeği bir gönüllü ordusu ile birlikte Alifuatpaşa Mahallesi’ni sokak sokak, ev ev dolaştık.

2014 yılı muhtarlık çalışmalarımızda Mahalle halkı ile her zaman yüz yüze iletişim kurarak beklentilerini ve taleplerini dinledik.

Şimdi bu süreçte, 2019 yılı yerel seçiminde muhtarlık için daha çok çalışacağız.

Geçen seçimde muhtarlık seçiminde ciddi sayıda vatandaşın oy kullanmadığını gördük. Şimdi bir amacımız da oy kullanmayanların kullanmasını sağlamak, hedefimiz daha çok insanı sandığa taşımaktır.

2014 yılı yerel seçimlerinde 850 oy alarak kazanabileceğimizi gösterdik. Artık değişim zamanı geldi. Şimdi, Alifuatpaşa Mahallemizi birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs