GEYVESPOR:3 HARMANLIKSPOR:1

Geyvespor, santroforu Sezer’in hatrick yaptığı maçta rakibi Harmanlıkspor’u 3-1 mağlup etti.
Ali ARICI Ali ARICI

Süper Amatör A grubunda mücadele eden ve son iki haftadır son dakika golleri ile puanlar kaybeden Geyvespor, yenik duruma düştüğü zorlu maçta Harmanlıkspor’u kendi evinde vurdu.

Şanssız Gol

Geyvespor, maça iyi başlamasına rağmen karşılaşmanın 28. Dakikasında şanssız bir şekilde kalesinde golü gördü. Kaleci Onur, kendisine verilen geri pası arkadaşlarına atmaya çalışırken rakip forvete çarptırınca top Geyvespor ağlarına giderek gol oldu.Karşılaşmanın ilk yarısı Harmanlıkspor’un 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

Sezer’den Hatrick

Geyvespor ikinci yarıya hızlı başlayarak maçın 49. Dakikasında Sezer’in ayağından beraberlik golünü buldu.Bereberlik golü sonrası maça ağırlığını iyice koyan Geyvespor , 73 dakikada Sezer’in frikikten attığı muhteşem gol ile 2-1 üstünlüğü yakaladı.Karşılaşmanın 86. Dakikasında ikinci yarı oyuna giren Geyvespor’lu Batuhan asistini iyi değerlendiren Sezer attığı üçüncü gol ile hem takımına rahat nefes aldırdı, hem de attığı 3 gol ile hatrick yaptı.

Hakeme Tepki

Bu haftaya kadar oynanan maçlarda hakem triolarına tepki göstermeyen her iki takımın seyircisi de bu maçta hakem hatalarına isyan ettiler.Maç esnasında her iki takım teknik ve idari yönetimi verdikleri kararlar sonrası maçın orta hakemi ile tribün tarafındaki yan hakeme uzun süre tepki gösterdiler.

Galibiyet yemeği Köfteci Ahmet’ten

Geyvespor’lu futbolcular galibiyet sonrası soyunma odasında büyük sevinç yaşadılar. Geyve’ye dönüş yolunda D-650 Karayolu Geyve Boğazı Karaçam mevkiinde hizmet veren Köfteci Ahmet tarafından Geyvespor takımına galibiyet yemeği verildi.Yemekte keyifli anlar yaşandı.

STAD:Karaman Sentetik

HAKEMLER: Levent Gümüşdere, Bilal İnci, Muhammed Kantaroğlu

HARMANLIKSPOR:Aykut, Alpaslan, Kerem (Berkay), Yasin, İsmail, Salim,Yakuphan, Berkay Baran, Emirhan, Kamil (Mustafa),Görkem (Mücahit)

ANT:Tevfik Tetik

GEYVESPOR:Onur, Erdem, Cenk, İsmail, Alper, Ali, Uğur (Bahadır), Burak (Hasan), Berat, Sezer, Gürkan (Batuhan)

ANT: Murat Yıldırım

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs