Geyve'de Öğretmenler Günü

Geyve Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü, Öğretmenler Günü kutlama programını Elvan Bey Anadolu Lisesi yaptı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Gültekin Sosyal Tesislerinde yapılan kutlama programına ilçe kaymakamı İlyas Memiş, Belediye başkan vekili Neşet Çakır, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, şube müdürleri Tahir Taş ve Yavuz Şengül, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nermin Akyel,İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Saban, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program sunuculuğunu Elvanbey Anadolu Lisesi öğretmenleri Erdal Altay ve Aynur Samat yaptı.

Geyve kaymakamı İlyas Memiş ile Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan yaptıkları konuşmada günün anlam ve önemini belirtip, öğretmenlere sağlıklı, başarılı günler dilediler.

Emekli öğretmenler adına Mehmet Aydoğan, göreve yeni başlayan öğretmenler adına Alifuatpaşa Ortaokulu öğretmeni Meryem Yiğit konuşma yaptı.

Bu yıl emekli olan Mehmet Aydoğan, Ahmet Çark, Gürdal Sert, Ali Baran ve Mümin Şimşek öğretmenlere ilçe kaymakamı İlyas Memiş, Hizmet Şeref Belgesi verdi.
Öğretmen Mehmet Aydoğan da kaymakam İlyas Memiş, belediye başkan vekiline Neşet Çakır ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan'a Arslan Kardeşlerin pişirdiği meşhur bayraklı ev ekmeği hediye etti.

Adaylığı kalkan öğretmenler, Elvan Bey Anadolu Lisesi öğretmeni Zeynep Demirel eşliğinde and içti.

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Elvan Bey Anadolu Lisesi öğrencilerin oluşturduğu oratoryosu, Öğretmen İbrahim Açılan'ın şiiri, Osman Gazi Ortaokulunun korosu, Hasan Melih Can Ana Okulu öğretmeni Aysel Hız'ın şarkıları beğenildi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs