OSMANGAZİ ORTAOKULUNDA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Osmangazi Ortaokulunda 3 Aralık Dünya Engeliler Günü Programı Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerin Katılımı ile Farklı Etkinliklerle yapıldı.
Emir DOLUNAY Emir DOLUNAY

Osmangazi Ortaokulunda Özel Eğitim Öğretmenleri Şule EROL, Nagihan GÜLPEK, Berat ATEŞ ve Süheyla GÜNEŞ tarafından hazırlanan 3 Aralık Dünya Engeliler Günü Programı, Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerin Katılımı ile okulumuz öğrencilerinin engelli bireylere karşı farkındalık oluşturup, empati yeteneğini geliştirecek etkinlikler gerçekleştirdiler.

Okul Müdürü Murat AKIN da günün anlam ve önemini :

"Hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğinin farkında olan bireyler olarak üreten, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alan, bağımsız bireyler olabilmeleri için her alanda gereken duyarlılığın artmasını sağlamamız gerekmektedir. 

Bu vesileyle değerli öğrencilerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleriyle beraber sağlıklı bir yaşam temenni ediyorum." diyerek belirtti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs