Savcıdan Öğrencilere Seminer

Geyve Cumhuriyet Başsavcısı Tacettin Aykol ve Cumhuriyet Savcısı Cesur Sunar, Geyve Anadolu Lisesi öğrencilerine "sosyal medya kullanımı, bilişim suçları ve istismar "konularında seminer verdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesinin salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Cumhuriyet Başsavcısı Tacettin Aykol ve Cumhuriyet Savcısı Cesur Sunar öğrencilere; Sosyal medya kullanımı, bilişim suçları ve istismar konularında bilgi verdiler. Bu yıl üniversite sınavına girecek olan son sınıf öğrencilerini, rehberlik kapsamında meslekleriyle ilgili öğrencileri bilgilendirdiler. 

Öğrenci ve öğretmenlerin ilgi gösterdiği seminer karşılıklı sorularla renkli bir söyleşiye dönüştü. Okul Müdürü Ahmet Akkuş meslekleri konusunda öğrencilere rehberlik yapan savcılara teşekkür etti. Bir sonraki seferde öğretmenlere yönelik seminer düzenlenmesi dileğiyle seminer sona erdi. 


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs