Hüseyin Kayakan, Orhaniye Muhtarlığı’na Aday

Orhaniye Mahallesi'nin sevilen esnaflarından Hüseyin Kayakan, 2019 yerel seçimlerinde mahallesine muhtar adayı oldu.
Ali ARICI Ali ARICI

 Uzun yıllardır (35 yıl) çarşı merkezde Kayakan Kıraathanesinin işletmeciliğini yapan Hüseyin Kayakan, Orhaniye Mahallesi'ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtarlığın devlet ile halk arasında bir köprü görevi gördüğünü belirten Kayakan, göreve seçilmesi halinde mahallesinin sorunlarının takipçisi olacağını ifade etti.

Muhtarlık görevinin sevgi ve fedakârlık isteyen bir görev olduğunu belirten Kayakan "Muhtarlık makamı demokrasi zincirinin ilk halkasıdır ve vatandaşların devlete ihtiyaçları olduğu zaman çalacakları ilk kapıdır. Muhtar hem mahalle halkının, hem de devletin temsilcisidir. Ben de bu sorumluluğun bilincinde olarak sevgi ile ve fedakârca mahalleme hizmet etmek ve halkımızın temsilcisi olmak için Orhaniye Mahallesi muhtarlığına adayım. Bu defa çalışkan bir muhtarımız olsun diye düşünen mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum" dedi.

Geyve Haber
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs