ÖZEL KARDEŞLERİMİZLE, ÖZEL GÜN

Geyve Özel Eğitim Anaokulu ve Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu işbirliğiyle; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında kardeşlik ve paylaşım temalı program düzenlendi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


 Tunatan Tesislerinde Tan Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Burak Tan, Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Yıldız ile Betül Yıldız’ın ev sahipliği ile, Tunatan Tesisleri ve Shell Eğitim Sponsorluğunda  düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, Shell Eğitimden bölge sorumluları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan,  Şube Müdürleri, Geyve Özel Eğitim Anaokulu bünyesinde eğitim-öğretim gören tüm öğrenciler ve velileri ile Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu bünyesinde eğitim-öğretim gören öğrenci ile velileri katıldı.

Etkinlikte günün anlam ve önemine binaen konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün engellilere yönelik olarak tüm insanlarda, farkındalık ve bilinç oluşturan önemli bir gün olduğuna vurgu yaptı. Engellilerin sadece bugün değil, her gün hatırlanmasına yönelik olarak ülkemizde de son yıllarda bakanlığımızın birçok düzenlemeye gittiğini belirten Kaymakam İlyas Memiş engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırma ve sosyal hayata entegrasyonları noktasında her daim destekte bulunulacağını söyledi.

Palyaço ve çizgi film karakterleri, popcorn eşliğinde sihirbaz gösterisi ile sadece iki okul öğrencileri değil veliler de unutulmaz anlar yaşadı. Program yine Tan Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Burak Tan, Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Yıldız ile Betül Yıldız’ın hediyelerini vermesiyle sona erdi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs