Hasan Ali Çelik Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Doç.Dr. Hasan Ali Çelik, Camili’de bulunan Adapazarı MYO’da öğrencilere seminer verdi.
Editör Editör

Bakan Yardımcılığı ve Sakarya Milletvekilliği görevlerinin ardından sık sık üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek seminer veren Doç.Dr. Hasan Ali Çelik, Camili’de bulunan Adapazarı MYO’da öğrencilere seminer verdi. Adapazarı MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İsmail Gümüş ve akademisyenlerin de eşlik ettiği seminere öğrencilerin ilgisi büyük oldu.

KÖKLÜ BİR OKUL

Hasan Ali Çelik, eski adıyla Sakarya Meslek Yüksekokulu olan Adapazarı MYO’nun Türkiye’de önemli bir imaja sahip olduğunu belirttiği konuşmasında, öğrencilerinin nitelikli bir şekilde mezun olarak başta Sakarya olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında iş hayatına devam ettiğini belirtti. “Türkiye’de akademik birikimi ve öğrenci kalitesiyle az sayıdaki meslek yüksekokullarından birisi de bu okuldur. Benim de mezun ettiğim birçok öğrencim bulunuyor. Sizleri bu anlamda tebrik ediyorum” dedi.

MARKA DEĞERİ YÜKSEK ÜRETİM

Türkiye’nin önemli atılımlar gerçekleştirdiğini belirten Hasan Ali Çelik, öğrencilerden girişimci ruhuyla hareket etmelerini istedi. Dünya’nın en büyük firmalarının bilişim firmaları olduğunu hatırlatan Çelik, “ Dünya’yla rekabet edebilecek bir seviyeyi yakalamalıyız, artık marka değeri yüksek üretimlere ağırlık vermeliyiz, bunun için en kıymetli kaynaklarımız sizlersiniz. Nitelikli insanlarımızla yüksek teknoloji üretmeye devam edeceğiz” dedi.

OKULUMUZUN ADINI İSTİYORUZ

Seminerin ardından öğrencilerle sohbet ederek soruları da cevaplandıran Hasan Ali Çelik’ e okulun adından duyulan rahatsızlık da dile getirildi. Öğrenciler, Sakarya MYO isminin bir marka haline geldiğini ve yeniden okula verilmesi gerektiğini belirttikleri taleplerine Hasan Ali Çelik’ten de destek geldi.

Marka Değeri Yüksek Üretim

Okulun önemine değindi türkiyede 3 tane böyle myo var.

İnovasyon bilişim cağı

Yüksek teknolojinin önemine değindi. Aynı zamanda marka değeri

Marka

teknoloji

#egitim #okul #seminer #teknoloji

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs