Cesedin yeri bulundu!

Müge Anlı'da ele alınan olayda son dakika gelişmesi: Atv'nin ilgiyle takip edilen programlarından olan Müge Anlı'da işlenen olaya ilişkin son dakika haberi geldi! 5 yıl önce kaybolan anneleri Hacer C.'nin bulunmasını isteyen ailenin, yaşlı kadını öldürüp tarlaya gömdüğü ortaya çıkmıştı... Hacer Cengiz’in (83) cesedi gözaltında olan torununun gösterdiği yerde 2 gündür süren çalışma sonrasında bulundu. Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Susuz köyünde 2014 yılında kaybolan ve bulunamayan Hacer Cengiz'in (83) cesedi gözaltında olan torununun gösterdiği yerde 2 gündür süren çalışma neticesinde bulundu. Son dakika haberine göre yaşlı kadının cinayet şüphelisi olarak oğlu, gelini ve torunu gözaltına alınırken, talihsiz kadının gömüldüğü yeri ise torunu M.C. itiraf etti.
Editör Editör

Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Susuz köyünde 2014 yılında kaybolan ve bulunamayan Hacer Cengiz'in (83) cesedi gözaltında olan torununun gösterdiği yerde 2 gündür süren çalışma neticesinde bulundu. Son dakika haberine göre yaşlı kadının cinayet şüphelisi olarak oğlu, gelini ve torunu gözaltına alınırken, talihsiz kadının gömüldüğü yeri ise torunu M.C. itiraf etti.

#itiraf #yer #kaybolan

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs