Down Sendromlu Nihal Usta'nın Düğün Hayali Gerçek Oldu

Erenler Belediyesi, down sendromlu 29 yaşındaki Nihal Usta'nın hayali olan düğün törenini gerçeğe dönüştürdü. Erenler Belediyesi, down sendromlu 29 yaşındaki Nihal Usta'nın hayali olan düğün törenini gerçeğe dönüştürdü. Sakarya'da ikamet eden 29 yaşındaki down sendromlu Nihal Usta'nın 10 seneden beri hayali olan düğün törenini Erenler Belediyesi gerçeğe dönüştürdü. Belediyenin başlattığı 'Bir hayalim var' projesi kapsamında belediyeye başvuran ailenin talebi kabul edildi. Nihal'in hayali Erenler Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleşen düğüne başta AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve sevenleri katıldı. Yapılan organizasyonda Nihal'in mutluluğu gözlerinden okundu. Anne Hacer Usta yaptığı açıklamada, "Başkanıma dua ediyorum çok mutlu etti bizi. Benim kızımın 10 senelik hayali idi onu gerçekleştirdiniz çok mutluyuz. Benim çocuğum çok mutlu o kadar mutlu ettiniz ki onu kimin emeği varsa teşekkür ederim" dedi.
Editör Editör

Erenler Belediyesi, down sendromlu 29 yaşındaki Nihal Usta'nın hayali olan düğün törenini gerçeğe dönüştürdü.

Sakarya'da ikamet eden 29 yaşındaki down sendromlu Nihal Usta'nın 10 seneden beri hayali olan düğün törenini Erenler Belediyesi gerçeğe dönüştürdü. Belediyenin başlattığı 'Bir hayalim var' projesi kapsamında belediyeye başvuran ailenin talebi kabul edildi. Nihal'in hayali Erenler Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleşen düğüne başta AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve sevenleri katıldı. Yapılan organizasyonda Nihal'in mutluluğu gözlerinden okundu. Anne Hacer Usta yaptığı açıklamada, "Başkanıma dua ediyorum çok mutlu etti bizi. Benim kızımın 10 senelik hayali idi onu gerçekleştirdiniz çok mutluyuz. Benim çocuğum çok mutlu o kadar mutlu ettiniz ki onu kimin emeği varsa teşekkür ederim" dedi.

#down #hayal #gerceklesti #mutlu #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs