Geyve Anadolu Lisesinde İstiklal Marşı

Geyve Anadolu Lisesinde İstiklal Marşı coşkusu
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesi, İstiklal Marşının kabulünün 98. yıl dönümü dolayısıyla program yaptı.

Geyve Anadolu Lisesinin salonunda düzenlenen programı Edebiyat öğretmeni Turgay Küçüktepe sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla program başladı. Okul müdürü Ahmet Akkuş, öğretmenler ve öğrenciler coşkuyla izledi.
Öğretmen Turgay Küçüktepe, slayt eşliğinde Mehmet Akif Ersoy'un örnek hayatından kesitler anlattı: Ölüm pahasına dahi olsa verdiği sözü tutan; özü, sözü bir olan adam gibi adam. Üniversiteyi birincilikle bitirdi. İstanbul Boğazını yüzerek geçen iyi bir sporcu... Halkına ümit veren iyi bir hatip, yüreği vatan, millet ve bağımsızlık aşkıyla yanan, Kurtuluş Savaşımızın en büyük destekçisi örnek bir insan, örnek şair...
Öğrenciler, Bayrak, Bu Vatan Kimin, Bir Yolcuya şiirlerini okudu ve Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerinden örnekler sundular. 

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş, okulda düzenlenen "Milletin sesi Mehmet Akif Ersoy" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerden Hümeyra Gül Nuray, Hilal Adlı ve Özlem Maden'e ödüllerini verirken tebrik edip başarılar diledi.

Mehmet AYDOĞAN 
 

#ahmet #akkus #mars #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs