GEYVE İHL HAFIZ'LIKTA MARMARA İKİNCİSİ

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri her gün yeni bir ödül kazanıyor.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Erol Erdem konuyla ilgili şunları söyledi: Okulumuz öğrencisi Abdüsselam Yıldırım 9. Marmara bölgesi il birincilerinin katıldığı Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında, Marmara bölge ikincisi oldu.

 Marmara bölgesi il birincilerinin katıldığı Genç Muhafızlar hafızlık yarışmasında Sakarya'mızı temsil eden Abdüsselam Yıldırım, ikincilik hediyesini Yalova il Milli Eğitim şube müdüründen aldı. 
Yalova'da yapılan yarışmada bölge ikincisi olarak bizleri gururlandıran öğrencimizi ve öğrencimizi yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Dün Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında elde ettiğimiz Marmara bölge üçüncülüğünden sonra, bugün kazandığımız Marmara bölgesi ikinciliğimiz bizleri gururlandırmıştır.

Okul olarak Sakarya'mızı ve özelde de Geyve'mizi en iyi bir şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Bu yarışmalarda bize her türlü maddi ve manevi desteği veren herkese teşekkür ederim. 

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi akademik başarının adresi sosyal etkinliklerin merkezidir.

Mehmet AYDOĞAN

 

#hafiz #geyve #ihl #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs