Geyve'de SGK açılıyor

Geyve İlçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Şubesi açılıyor.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN






Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Bulur







Geyve'de SGK Bölge şubesi 15 mayıs 2009 Cuma günü saat 14.00 da açılıyor.



SSK; BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı'na bağlı olan vatandaşlara tek yerden hizmet vermek için kurulan SGK Geyve ve çevresine hizmet verebilmek için açılıyor. Geyve, Taraklı, Pamukova İlçeleri ve Alifuatpaşa Beldesi ve bölgede bulunan köylerdeki vatandaşlara hizmet verebilmek amacıyla açılacak olan binanın tüm yapım masraflarını, Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası karşıladı.



Daha önceleri kurumlar ayrı iken BAĞ-KUR şubesini getirme girişiminde bulunan Başkan İsmail Bulur; "11 yıldan bu yana hizmet vermekte olduğum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığım döneminde SGK getirebilmek için girişimlerde bulunarak odamızın üst kat inşaatını kendi imkanlarımızla tamamladık.

 Bu alt yapı hazıllığını tamamladıktan sonra üst kurul mercileri uygun görüp SGK nın Geyve'ye gelmesine kara verdi. Bundan böyle emekli Sandığı'nda işi olan İstanbul'a gitmeyecek, SSK ve BAĞ-KUR da işi olan il Merkezine gitmesine geerek kalmayacak. Bütün bu işlemler açılışı yapılacak olan Geyve'deki SGK da yapılacak. Geyve ve bölge halkımıza hayırlı olsun."dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs