Geyve MYO değerlendirme toplantısı

SÜ Geyve MYO yönetimi, genel durum sunumu ve değerlendirilmesi amaçlı bir toplantı düzenledi.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN



















SÜ Geyve MYO yönetimi, genel durum sunumu ve değerlendirilmesi amaçlı bir toplantı düzenledi.



Toplantının ev sahipliğini; MYO Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ferruh Tuzcuoğlu yaptı. Toplantıya: SÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Binnaz Baytekin, Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve Emniyet Müdürü Tamer Taşlı, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Aykan Özsarı, Geyve Koop. Başkanı Ali Demir, Esnaf Odaları Başkanı İsmail Bulur, iş adamları ve yurt sahipleri, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve kalabalık bir öğrenci gurubu katıldı.



Toplantı; katılanların saygı duruşu ve birlikte söylenen İstiklal Marşı ile başladı.



Açılış konuşmasını ve Geyve MYO ile ilgili sunumu, slâyt destekli olarak, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferruh Tuzcuoğlu yaptı. Tuzcuoğlu konuşmasında MYO nun günümüze kadar durumunu ve yapılmak istenenleri anlattı.



SÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz Baytekin, slâyt destekli olarak SÜ ile ilgili sunumunu yaptı.



Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya konuşmasında; MYO ile ilgili yapılmak istenenleri ve SÜ Senatosundan isteklerini söyledi, Ziraat Fakültesi taleplerinin gerekliliğini ve aciliyetini açıkladı.



Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan konuşmasında; “Üniversite Geyve’ye mührünü vurmalı, çehresine ve kültürüne katkıda olmalı. SÜ Okula bir şeyler yapmalı sonra da Geyve halkından istemeli. Öğrenciler tavrıyla örnek olmalıdır. Büyük işlerle uğraşalım. Kendi yağımızla kavrulalım düşüncesinden uzaklaşalım.” Dedi.



Tekstil Bölümü Öğretim Elemanları ve öğrencilerin teşekkür belgelerini katılımcılar verdiler.



Foto Haber: Namık CİHAN



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs