AK Parti Geyve Teşkilatı köy gezilerini sürdürüyor

AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı, sorunları yerinde tespit etmek ve seçim sonrası muhtarları kutlamak amacıyla programladığı gezilerine yenisini ekledi.






AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı, sorunları yerinde tespit etmek ve seçim sonrası muhtarları kutlamak amacıyla programladığı gezilerine yenisini ekledi.


AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İlçe Teşkilat Başkanı Selami Çolak, Yön.Kur. Üyesi Mustafa Çelik ve Belediye Meclis Üyesi Bilal Öztürk’ten oluşan heyet önce Halidiye Köyü Muhtarı Halil Sünlü’yü ziyaret etti. Muhtar Sünlü, konuklarını köy kahvesinde ağırladı.


Köy ziyareti yapan heyete, Karacaören Köyü ziyaretinde, İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır ile İlçe Yön.Kur.Üyesi Raif Alev katıldılar. Karacaören köyü Muhtarı Sebahattin Gül, konuklarını önce evine alarak yemek ikram etti. Evde yapılan sohbetten sonra köy kahvesine geçildi, sohbete kahvede devam edildi.


AK Parti İlçe Başkanı Irmak, yaptığı konuşmalarında özetle şunları söyledi:


“ Köylerimizin taleplerinden olan bağlantı yolları ve arazi yollarının en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarımız devam ediyor. Dönemimiz de asfaltlama durumunu %100 e çıkardık. Köylerimiz, ihtiyaçları ile ilgili olarak önce projelerini hazırlayacaklar, projeler programa alınacak. Parçalı köylerde hizmetler köy adına çıkarılıp yapılır, muhtar köy içi hizmetlerini adil olarak yayar. Büyük köylerin sorunlarını sıra ile halletmeye çalışacağız. Kanalizasyon ihtiyaçları için de proje üretilmesi gerekmektedir. Muhtar arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.”


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs