Geyve'de SGK açıldı

Sakarya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Geyve Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü düzenlenen törenle açıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


























Sakarya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Geyve Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü düzenlenen törenle açıldı.






Açılış törenine; Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Sakarya Milletvekili Şaban Dişil, SESOB Başkanı Hasan Ali Şan, Sakarya SGK İl Müdürü Kenan Tandoğan, İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Sevda Gürsel, Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Yzb.Aykan Özsarı, AKP. Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak, İl genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik- Neşet Çakır-Osman Erköse, Kurum Yöneticileri ve kabalık bir vatandaş gurubu katıldı.






Açılış Töreninin yapılacağı alana gelen Vali Atak, Geyve HEM Halkoyunları ekibinin oyunları ile karşılandı.






Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinden sonra Program sunucusu Cengiz Özer, İl SGK Müdürü Tandoğan’ı konuşması için davet etti. Tandoğan yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi: “ Bu hizmette 2. açılışımızı yapıyoruz. Bu merkezimiz, Geyve-Taraklı-Pamukova ilçelerinin sorunlarının çözümünde yardımcı olacaktır. Sosyal devlet anlayışımızın gereği de budur. Yardımlarını esirgemeyenlere şükranlarımı sunuyorum. Katılımlarınız için teşekkür ederim.”






Milletvekili Dişli konuşmasında: “Hepinizi saygılarımla selamlıyorum. Geyve’ye gelen her hizmette Valimizin desteğini hissediyorum. Dünya’da talep daralması var. İç piyasayı canlandırmamız lazım. SGM bölgeye hizmet verecek, devletimize teşekkür ederim” dedi.






Vali Hüseyin Atak kısaca: “ Geyve İlçemize kazandırılan SGM açılışına hoş geldiniz. Emeği geçen herkese, katılımcılara kalbi şükranlarımı sunarım” dedi.






Konuşmalardan sonra, Protokol birlikte kurdele kesti ve yeni merkezi gezerek bilgiler aldı.






Törenin ev sahipliğini üstlenen Geyve Esnaf Odaları Başkanı İsmail Bulur, aksaklık olmaması için ter döktü ve konuklara pilav-helva-ayran ikram edildi.






Vali Atak, açılış programından sonra Geyve belediye Başkanlığını ziyaret ederek, seçimi kazanan Murat Kaya’yı kutladı ve başarılar diledi. Kaya, ziyaretinden dolayı Vali Atak’a teşekkür ederek desteklerinden dolayı şükranlarını sundu.






Sakarya Valisi Hüseyin Atak’ın porogramı, belediye ziyareti ile son buldu.






Fotoğrafların devamını görmek için: www.sakaryabolgehaber.com tıklayınız.






Fotoğraflar: M.Hamdullah ERGİN
Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs