Cevabı çiftçi verecek

Adapazarı Şeker Fabrikası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, “Bizler, iftiracılarla ve laftan başka bir şey üretmeyenlerle horoz dövüşüne girmeyiz. Bunlara en güzel cevabı 23 Mayıs günü çiftçimiz verecektir” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI




Adapazarı Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, seçim çalışmalarını ilçelerde de büyük bir hızla sürdürüyor. Akyazı’nın Osmanbey ve Hendek’in Puna köylerinde çiftçilere seslenen Başkan Ahmet Aya ve Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Kökçü, kooperatif ve Şeker fabrikasının çalışmaları hakkında çiftçileri bilgilendirdi. 2005 yılında yüzde 45’i hasarlı bir fabrikayı devraldıklarını belirten Başkan Ahmet Aya “İlk yıl olan 2006’da 20 bin ton şeker ürettik. İkinci yıl 30 bin ton şeker elde edildi ve geçtiğimiz yıl ise 47 bin ton şeker üretmiş olduk. Tüm bunların yanında günlük kapasiteyi 6 bin 500 tona çıkarttık ve Türkiye’deki şeker fabrikaları arasında kalite yönünden 5. sırada yerimizi aldık” dedi.


 


Yıpratılması zarar verir


Bazı kişi ve grupların çiftçimiz üzerinden fabrika ve onun yönetimini yıpratmaya yönelip çalışmaların içinde olduğunu söyleyen Başkan Ahmet Aya “Her şeyden önce şunu vurgulamak istiyorum; bu fabrikanın yıpratılması kimseye fayda getirmez. Adapazarı Şeker fabrikası Sakarya ekonomisine çok büyük katkısı olan firmaların arasında yer alıyor. Kooperatifin çalışmalarına bakın, orada da ne gibi yatırımların yapıldığını ve çiftçimize nasıl kolaylıkların sağlandığını göreceksiniz. Bizler, iftiracılarla ve laftan başka bir şey üretmeyenlerle horoz dövüşüne girmeyiz. Bunlara en güzel cevabı 23 Mayıs günü çiftçimiz verecektir” diye konuştu.


 


http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=1153

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs