AKP teşkilatı köy gezilerini sürdürüyor

AK Parti Geyve Teşkilatı, seçim sonrası başlattığı köy ziyaretlerine devam ediyor.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN















AK Parti Geyve Teşkilatı, seçim sonrası başlattığı köy ziyaretlerine devam ediyor.



Muhittin Irmak(ilçe başkanı), Neşet Çakır(il genel meclisi üyesi), Selami Çolak(başk.yard.-teşkilat baş.), Raif Alev(ilçe sekr.-başkan yar.), Kerim Mazlum(yön.kur.üyesi) dan oluşan heyet,ÇİNE ve AKDOĞAN Köylerini ziyaret ettiler.



Çine Köyünde, muhtar Sezayi Şen ve AK Parti köy başkanı Rahmi Metin tarafından karşılanan heyet, köy kahvesinde ikram edilen çayları içerek, yöneltilen soruları cevapladılar.



Akdoğan Köyü girişinde, Muhtar Erdal Üstün ve AK Parti köy başkanı Feyzullah Doğan tarafından karşılanan konuklar, köy meydanı çevresinde bulunan kahvelerdekiler ile selamlaşıp, yapımı tamamlanan köy mesire parkına geçti.



Geyve AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda özetle şunları söyledi:



“ Yaptığımız bu gezilerimizin esas amacı; seçim sonrası muhtarlarımıza hayırlı olsun demektir. Seçimlerde partimize verdiğiniz desteğe, gösterdiğiniz güvene ayrıca teşekkür ederiz. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Sorunları yerinde tespit ederek, çözüm yollarını tartışalım istiyoruz.

Özellikle Akdoğan Köyünün Tarım-kredi Koop. Sorunu ile ilgili olarak Muhtarınız ile Ankara’ya genel müdüre gidilerek, ‘yeni bir ödeme planı’ hazırlanması konusunda ortak görüşe varıldı. Sizlere bir kere daha teşekkür ederiz.”



İl Genel Meclisi Üyesi olan Neşet Çakır, köy ziyaretlerindeki kısa konuşmalarında özetle şunları söyledi:



“ Verdiğiniz oylara ve desteğinize teşekkür ederim. Sorunların çözümünde elbette elimizden gelen yardımı yapacağız. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir.”

Foto Haber: Namık CİHAN



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs