Huzur toplantısı yapıldı

Geyve İlçesinde Huzur ve Güven ortamının sağlanması ve sürdürülmesini amaçlayan toplantı SAYGIN SPOR KOMPLEKSİ’n de yapıldı.





Geyve İlçesinde Huzur ve Güven ortamının sağlanması ve sürdürülmesini amaçlayan toplantı SAYGIN SPOR KOMPLEKSİ’n de yapıldı.



Toplantıya: İlçe Kaymakamı Süleyman Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşlı, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Yüz. Aykan Özsarı, Belediye Başkanı Murat Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Pınar, Esnaf Odaları Başkanı İsmail Bulur, İlçe Merkez ve Köy Muhtarları, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Atilla Vardar katıldılar.



Kaymakam Erdoğan konuşmasında özetle; “ Ayda 1 kere bu toplantılar devam edecektir. Huzur ve Güvenlik önlemleri konuşulacak. Görülen aksaklıklar ve alınması gereken önlemleri konuşacağız. Neler yapmamız gerekiyor konuşacağız. Huzur ve Güvenin bozulmamasını diliyorum. Köylerde muhtarlarımız, meyve-ürün alarak vatandaşlarımızı dolandıranlar ile ilgili kimlik bilgilerini bize ulaştırsınlar. Traktör satıcıları kasko yapmıyorlar, yaptık diye parayı alıyorlar. Duyarlı olalım.”



İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşlı konuşmasında özetle; “ Son 6 ayda şahsa ve mala karşı yapılan olaylarda düşüş var. Şahsa karşı, 2008 yılında 107 olay – 2009 yılında 46 olay. Mala karşı, 2008 yılında 44 olay – 2009 yılında 13 olay. %60 lık bir düşüş var. Sizlerin desteği ve arkadaşların duyarlı çalışmaları bunu sağladı. Amacımız; Geyve İlçemizi en huzurlu ilçe haline getirmektir.”



İlçe Jandarma Komutanı Jan.Yzb. Aykan Özsarı konuşmasında özetle;



“ Muhtarlardan taleplerimiz var; bir olay meydana geldiğinde, jandarmaya haber verilecek ve önleyici tedbirler alınacak. Olayın meydana geldiği alana kimse yaklaştırılmayacak. Köy Kanununa göre; köy sınırları içinde köyün huzur ve güvenini sağlamak muhtarın görevidir. Orman Yangınlarına karşı duyarlı olalım.” Dedi.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs