Dünya Kan Bağışçıları Günü kutlandı

Dünya kan bağışçıları günü kutlama ve Ödül Törenine, Geyve’li Gönüllü Kan bağışçıları, Kızılay Geyve şube başkanı Basri Bölükbaş ve Editörümüzde davet edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN























Ebru Öğretmeni Şükran Yılgın


































Dünya kan bağışçıları günü kutlama ve Ödül Törenine, Geyve’li Gönüllü Kan bağışçıları, Kızılay Geyve şube başkanı ve Editörümüzde davet edildi.




Sakarya Kızılay kan Merkezi’nin hazırladığı “14 HAZİRAN DÜNYA GÖNÜLLÜ KAN BAĞIŞÇILARI GÜNÜNÜZ” kutlu olsun adlı program Nehirkent Nehirland Restoran’da yapıldı.

Adapazarı Kızılay Şube Başkanı Şaban Koludra; “ Kızılay’a gönüllü kan bağışında bulunan insanlar kendisinden başka insanların da hayatını kurtarmaktadır.




Bundan dolayı Kızılay kan Merkezimize Gönüllü kan bağışında bulunarak hayat kurtarmağa vesile olan vatandaşlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

Ençok kan bağışında bulunarak altın madalya ile ödüllendirilen Yavuz Kıyar; “Sporcu bir aileden geliyorum. Birileri ile yarışmak ve birilerini yenmek çok fazla hoşuma gitmiyor. İsterimki başkaları versin verilecek değerleri.




Ben kalkıp bir şeyleri zorlamak zorunda kalmayayım. Öyle bir iş yapayım ki başka insanların hayatının kurtulmasına yardımcı olayım. Bunun için üç ayda bir Kızılay kan merkezi’ne giderek kan veriyorum. Bu yaptığım işlem bana büyük bir haz veriyor.”dedi.

150 Gönüllü kan bağışçısı ve ailesinin katıldığı programda 16 plaket, 1 altın, 1 gümüş, 16 adet bronz madalya verildi.




Sunuculuğunu kan bağışçısı kazanım uzmanı Ceyda Topaloğlu ve M. Ali Güven yaptı. Kutlama töreninde müzik eşliğinde halay çekilip kolbastı oynandı.




Unutulmaya yüz tutan sanatlarımızdan Ebru ve Türk gölge oyunu Hacivat-Karagöz sahnelendi.




Ebru gösterileri öğretmen Şükran Yılgın tarafından icra edilirken, Hacivat-Karagöz gölge oyununu Hayali Keskin Bayramoğlu ve yardakçısı Onur Bahtiyar tarafından “mirasyedi karagöz” adıyla canlandırıldı.

Madalya verilenlerin listesi şöyle:

1- Altın madalya, 38 kan bağışı Yavuz Kıyar,
2-Gümüş  27 Ahmet Öner Karaman,
3-Bronz 12 Şaban Koludra,
4-  22 Metin Kaharaman,
5- 18 Hüsniye Demirli,
6- 16  Cengiz Zinderen,
7- 16 Mustafa Özer Uysal,
8- 11 Mehmet Öztürk,
9- 12 Ali Yavuz,
10- 16 İlhan Yanık,
11- 11 Aziz Aytekin,
12- 14 Fahri Çakır,
13- 12 Kadir Şenyiğit,
14- 24 Cüneyt Anılmış,
15- 10 Muammer Kaya,
16- 10 Mehmet Ali Güven,
17- Kan bağışlamayı kendine bir ilke edinmiş olan Abdullah Çelik’e desteklerinden dolayı plaket verilerek ödüllendirildi.
Töreni müteakiben davetlilere ızgara meşrubat yanı sıra dondurma ve çay ikram edildi.
Not: Fotoğrafların devamını izlemek için lütfen linki

http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=1380
tıklayınız.




 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs