Sanatçı Yıldız Geyve'de

Sanatçı Müzeyyen Yıldız, yerel TV olan SRT’ye “köyümüz köylümüz” adlı tanıtım programı yapmak için Geyve’ye geldi.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN







Kral Karadeniz TV de yapımcı sunucu ve ses sanatçısı olarak da görev yapan Sanatçı Müzeyyen Yıldız, Sakarya'nın yerel TV lerinden olan SRT’ye “köyümüz köylümüz” adlı tanıtım programı yapmak için Geyve’ye geldi.




Yaklaşık olarak 1,5 yıldır Geyve ilçesinin köylerinde “köyümüz köylümüz “isimli programın çekimlerini SRT adına çekerek tanıtımlar yapan Yıldız, SRT kameramanı Alkan Kuyaş ve ekibiyle beraber geldiği Geyve’de kendisi gibi sanatçı olup beraber programlara çıktığı Yılmaz Keskin’i ziyaret etmeden çekimlere gitmiyor.

Sanatçı Yıldız, GEYVE HABER Muhabirimize “Geyve’ye yaklaşık olarak 1,5 yıldır geliyorum. Sakarya'nın yerel TV lerinden olan SRT ye "köyümüz köylümüz" isimli tanıtım programı yapıyorum. Artık kendimi bir Geyve'li gibi görmeğe başladım.

İlçe ve köylerinizde yaşayan insanlar gayet samimi, cana yakın ve misafirperver olmalarının yanı sıra onların yanına gittiğimizde sanki kendi evimizde imiş gibi gayet rahat hareket ediyoruz.

Kamera’ya karşı da tepkileri yok. Bunlar bizim çalışmamızı kolaylaştıran unsurlar. Her zaman şahsım ve ekibime karşı güzel tavır takınan kapılarını bizlere ardına kadar açan bu insanlara, buradan sizlerin vasıtası ile bizlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ederiz.”dedi.
Not: Fotoğrafların devamını izlemek için lütfen linki
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=1447&sayfa=12#start
tıklayınız.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs