Terzioğlu, AKP Geyve teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Sakarya İl Başkan Adayı Davut Terzioğlu, beraberindekiler ile Geyve Teşkilatını ziyaret etti.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN




AK Parti Sakarya İl Başkan Adayı Davut Terzioğlu, beraberindekiler ile Geyve Teşkilatını ziyaret etti.


Terzioğlu ve Faruk Kara(il bş.yr.), Tebliğ Yağcıoğlu(il bş.yr.), Aydın Tercan, İsmail Açıkdeniz, Mehmet Erol, Mehmet Gözüyuman, Erdal Yıldırım, Erdoğan Salioğlu, Sezai Akyol, Mustafa Kaytaz, Cengiz Çiçek, Halit İnce’den oluşan heyeti Geyve AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile Yönetim kurulu üyeleri bina dışında karşıladılar.


Irmak yaptığı kısa konuşmada, konuklarına hoş geldiniz dedi ve başarılar diledi.


Belediye Başkanı Kaya’da başarı dileklerini sundu.


Terzioğlu konuşmasında özetle şunları söyledi:


“ 6 yıldır İl Genel Sekreteriyim. Teşkilat sorunlarını biliyorum, çözüm için ekibimle aday oldum. Her ilçenin ilde temsil edilmesi düşüncesiyle aday oldum. Şeffaflık çok kullanıldı fakat az uygulandı. İsteklerinizi sigara kâğıdına yazıp yere atmayacağım. Beni destekleyerek seçen ilçelere hesap veririm. İl Teşkilatının, Sakarya’nın tamamını kapsamasını istiyorum.


 Sakarya’nın makûs hayatını değiştiren ekip olacağız. Teşkilatın önünü açarak her temsilciyi onore edeceğiz. İlçe Başkanının haberi olmadan hiçbir sorun çözülmez. AK Parti fikirlerini hayata geçirmek için bu mücadeleyi veriyoruz.”


Foto Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs