Kurbaş'tan erken meyvecilik

Geyve ilçesine bağlı Doğantepe köyünde ikamet etmekte olan İdris KURBAŞ(39)kendi geliştirdiği bir yöntemle yaptığı Aşı ile fidan yetiştiriciliğinde, bir ilke imza attı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN





papino





süs bitkileri

















incir





elma





nar





karayemiş(taflan)





muşmula(döngel)








üzüm asması







Geyve ilçesine bağlı Doğantepe köyünde ikamet etmekte olan İdris KURBAŞ(39)kendi geliştirdiği bir yöntemle yaptığı Aşı ile fidan yetiştiriciliğinde, Geyve’de bir ilke daha imza attı.

Geyve İlçemizin Doğantepe Köyünde, MEYVE ve SÜS BİTKİLERİ yetiştiriciliği yapmakta olan İdris KURBAŞ(39)yetiştirdiği ürünlerle ilgili olarak GEYVE HABER Muhabirimize şunları anlattı: “özel bir şekilde ilaçlamak suretiyle yetiştirdiğimiz ve tüpünden çıkarılarak toprağa dikilen fidanlar hemen meyvesini vermeğe başlıyor.

Yetiştirdiğimiz fidanlar:Süs narı(Bonsai)İncir, Şeftali, Muşmula gibi meyve bunların yanı sıra Kiraz, Erik, Elma, Armut, Vişne, Kayısı, Trabzon Hurması, Malta Eriği, Ceviz, Dut, Zeytin, Ayva, Üzüm Asması, Papino meyvesi gibi. Süs bitkilerinden, Gül, Lale, Şimşir, Taflan, Top selvi, Çam fıstığı ve Karayemiş gibi bitkiler yetiştirip, çevre düzenlemesi de yapıyoruz. Müşterilerimize daima en iyi bir şekilde hizmet verebilmenin gururu içindeyiz.”dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs