İnternet arkadaşlığı, tecavüzle sonlandı

M.K. daveti kabul ederek gelen F.D.yi Akyazı İlçesine akrabalarının yanına gezmeğe götürüp ve orada F.D.ye tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre Geyve İlçesi Epçeler Köyünde oturan M.K. (37)İnternet ortamında tanışıp arkadaş olduğu Kastamonu'lu F.D' (26) yi görüşmek için Geyve'ye davet etti

M.K. daveti kabul ederek gelen F.D.yi Akyazı İlçesine akrabalarının yanına gezmeğe götürüp ve orada F.D.ye tecavüz ettiği ortaya çıktı. F.D. olayı ailesine haber verdikten sonra Geyve İlçesine gelen F.D.nin ailesi olayı polise haber verdi. M.K. yakalanarak yapılan soruşturmada M.K. nin evli (2. evliliği) ve 2 çocuğu olduğu anlaşıldı ve savcılığa sevk edildi. Savcılık soruşturmasından sonra mahkemece tutuklanarak, Ferizli cezaevine gönderildi.

F.D. savcılığa, oradan da hastaneye sevk edildi. Yapılan muayenesinden sonra ailesinin; ‘ Kızımız sürekli uyuyor. Kendisine uyuşturucu verilmesinden kuşkuluyuz, gerekli tahlillerin yapılmasını istiyoruz.’ Talebi üzerine F.D. ve kendisinden alınan kan örnekleri polis eşliğinde İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Geyve İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşlı, bu konuda şu açıklamayı yaptı:

“ İnternet ortamı iyi niyetlerle ve yasal çerçevede kullanıldığında tabiî ki çok çağdaş bir kolaylık. Fakat ne yazık ki, kötü niyetli insanlar bu uygulamayı kötü amellerine alet ediyorlar. Velilerimiz, anne ve babalarımız, yaşları ne olursa olsun bilgisayar kullanan çocuklarını sürekli denetlesinler. Daha sonra, böyle telafisi mümkün olmayan kötü durumlar ortaya çıkıyor. Lütfen daha duyarlı ve dikkatli davranalım.”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs