Tırnakçı hırsız yakalandı

Tırnakçı hırsız kız Geyve Polisinden kaçamadı

Geyve İlçesi Pazaryerinde alış veriş yapan Z.G. pardösü cebinde bir el hissetti, seri bir hareketle kontrol etti ve yanıldığını zannetti. O esnada yanından kaçan siyahlar giyinmiş bir kız çocuğu gördü. Boş ver deyip alış verişine devam etti. Pazar işini tamamlayıp evine giderken, Ziraat Bankası önünde yanından kaçan kızı gördü hemen kolundan yakalayıp çevresinden yardım istedi. Vatandaşların yardımıyla tutulan kız çocuğu gelen polislere teslim edildi.

Geyve Emniyet Müdürlüğü elemanlarının yaptığı üst aramasında üzerinde; 20 TL. lik banknotlar halinde 480 TL. Bulundu. Bayan Emniyet Görevlisinin yaptığı arama sırasında 10 TL. Daha çıktı.

Kimlik kontrolünde; Hazal Özdemir ( 12) olduğu öğrenildi, İzmit Kadıköy’de ikamet ettiğini söyledi. Bu işi hep yaptığını, usta olduğunu açıkladı. Polislerin önünde de cepten nasıl para çaldığını uygulamalı olarak gösterdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Elemanları olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyorlar.

Emniyetin talebi üzerine yapılan anons üzerine, 500TL. parasının çalındığı ihbarı ile başvuran Mehmet Üker, yapılan kontroller sonucunda parasına kavuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşlı şu açıklamayı yaptı:

“ Sürekli olarak vatandaşlarımıza, kalabalık yerlerde daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Pazaryerlerinde, Pazar arabalarını alışveriş anında önlerine almalılar. Para çantalarını araba üstüne bırakmamalılar. Ceplerinde büyük miktarda para bulundurmamalılar. Yaşadıkları böyle bir anda, hemen yüksek sesle çevrelerinden yardım istemeliler. Bizler 24 saat görev başındayız.”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs