Pide kuyruğu

En çok tüketilen unlu gıdalardan olan pide satışları başladı. İftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte pide salonlarının içinde uzun kuyruklar oluştu.
Editör Editör

En çok tüketilen unlu gıdalardan olan pide satışları başladı. İftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte pidecilerin içinde uzun kuyruklar oluştu. 
 
En çok tüketilen unlu gıdalardan olan pide satışları başlarken, iftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte pidecilerin önünde ve içinde uzun kuyruklar oluşuyor.

İftarda evlerine pide götürmeye çalışan vatandaşlar, pide salonlarının içinde yoğunluk yaparken, pidenin fiyatının geçen yılla aynı olduğu belirtildi. Ramazan pidelerine ilginin oldukça yüksek olduğunu belirten Murat Yıldız: “ Her zaman hizmette en iyiyi vermeye çalışıyoruz. Bunun sonucunda müşterilerimizden gereken karşılığı alıyoruz.

Pideleri vatandaşlarımızın isteğine göre, susamlı, yumurtalı, bol yumurtalı susamlı, sucuklu, içli şeklinde yapıyoruz. Ramazan ayında vatandaşlarımız ekmek yerine pide yiyorlar onun için vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda pide çeşitlerimizi de arttırıyoruz.” dedi.
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=1934
Foto ve Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs