Kaymakamdan muhtarlara iftar

Geyve İlçesi Kaymakamı Süleyman Erdoğan, kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi'nde merkez ve köy muhtarlarına iftar yemeği verdi.
Editör Editör

Geyve İlçesi Kaymakamı Süleyman Erdoğan,Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi'nde merkez ve köy muhtarlarına iftar yemeği verdi.

İftara; Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Sakarya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, İlçe Özel İdare Müdürü Resul Şenel, Geyve Esnaf Odaları Başkanı İsmail Bulur, İlçe Şoförler ve Esnaf Odaları Başkanı Aykut Yurt, Geyve Koop ve MHP İlçe Başkanı Ali Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi Servet Uysal, Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilen ile Başkan Yardımcısı Erdal Üçeren ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez ve Köy Muhtarlarının tamamı katıldılar.

Kaymakam Erdoğan kısa konuşmasında; Katılanlara teşekkür etti. Tüm sorunların çözümü için gereken her çabanın gösterileceğini söyledi.

İl Özel İdaresi genel sekreteri Recep Soytürk konuşmasında kendisini tanıttı. Sorunları bildiğini, kısa bir süre önce göreve geldiğini ve yardımcı olmağa çalışacağını açıkladı.

Milletvekili Ş.Dişli konuşmasında; “ Elimizden geleni yapacağız, acil durumlara öncelik vereceğiz. Adil ve adaletli olmağa özen gösteriyoruz. Herkes görevini yapacak.

Gelecek yılın önceliklerini görüşüyoruz. Neler yapabileceğimizi tespit ediyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.” dedi.
İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Atilla Vardar’ın yemekte aksaklık olmaması için gösterdiği çaba gözlerden kaçmadı.

Yemeğin organizasyonunu üstlenen “ AKKAYALAR”, olağanüstü yemek servisi ve nefis masa düzeni- menüsü ile takdir topladı.
Not: Haberlerin devamını okumak için lütfen linki
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=2007
tıklayınız.
Foto ve Haber: Namık CİHAN/Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs