Geyveliler Gönül Sofralarında Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi "Mahallemde İftar Var" programlarından ilçe buluşması Geyve’de Adnan Menderes Kapalı Pazaryeri ile çarşı içinde kurulan 600 adet masada yapıldı.
Editör Editör

İftar programına; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakaryaspor eski Başkanı Vedat Yaşlıca, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Alişan ve tüm ilçe esnaf ve sanatkârlar odası başkanları, Özel Adatıp Hastanesi ve Serdivan AVM'nin sahibi işadamı Orhan Kocabıyık, Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) eski Başkanı Ahmet Aya, Geyve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Bulur, Geyve İtfaiyesi Grup Amiri Ali Aslan, Geyve Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı Gürsel Işık ve Yön. Kur. Üyeleri, Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı, İlçe Ziraat Odası Başkanı ve Ilıca Muhtarı Süleyman Pınar, Geyve AK Parti Kurucu üyelerinden diş teknisyeni Necmi Bölükbaş, MHP Geyve ilçe Başkanı Şerafettin Kaya, Geyve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aykut Yurt, Tepecikler Mahalle muhtarı Cafer Uğural, Geyve Sulama Birliği Başkanı ve Safibey Mahalle Muhtarı İsmail Aşçıoğlu, Alifuatpaşa Mahalle muhtarı Şenol Yüksel, Bayat Mahalle muhtarı Mehmet Şafak, Bozören mahalle muhtarı Mehmet Ünalır ve 50'ye yakın Geyve mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

Programa katılan Büyükşehir belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberindeki heyet ile masaları tek tek gezerek: “Hoş Geldiniz Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun.” dileklerinde bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi "Mahallemde İftar Var" programlarında gönül sofraları Geyve’de kuruldu.

Geyve’nin ev sahipliği yaptığı programda, Eyüp Sultan Cami-i Şerifi Baş İmam-Hatibi Erhan Mete’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti, Ezan-ı Muhammedi okuyup dua etmesi gönülleri fethetti. İmam Erhan Mete, Geyve Merkez Sinanbey Cami-i Şerifinde Yatsı ile Teravih Namazlarını da kıldırdı.

36 iç 8 adet dış olmak üzere toplam 44 Perondan yemek dağıtım işlemi 400 personel tarafından 7Bin kişilik yemek ikramı gerçekleştirildi.

Programın sonunda ise Karagöz ile Hacivat gösterileri çocuklar için sahneye taşındı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada iftar programına vatandaşlar geçen senekinden daha fazla ilgi gösterdi. Programa katılan personel 3 adet Sakarya Büyükşehir Belediyesi Körüklü otobüsleri ile getirildi.

Programın sunumunu Yahya Bakır yaptı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs