Ana caddelerde bayram temizliği..

Geyve belediyesi fen işleri ekiplerinde yoğun çalışma temposu devam ediyor.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

Geyve belediyesi fen işleri ekiplerinde yoğun çalışma temposu devam ediyor.

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile fen işlerine bağlı temizlik işleri ekipleri gece gündüz demeden ana caddelerde bayram temizliği yapıyor.

Geyve Belediyesi İtfaiye ekipleri, tarım araçlarını yoğun olarak kullandıkları, Tepecikler mahallesi Enver paşa caddesini yıkadılar.

Mahalle Muhtarı Yüksel Güven, uygulamanın çok yerinde olduğunu, traktörlerden dökülen toprak ve çamur kalıntılarının kirliliğe neden olması yüzünden çok tozlu bir hava soluduklarını, yıkama ile yol kenarlarındaki birikintilerin temizlendiğini, sorunlarının çözümüne duyarlı olan Belediye Başkanı Murat Kaya’ya müteşekkir olduğunu söyledi.

Araç Sorumlusu Ayhan Duman, Kurban Bayramının yaklaşmasıyla temizlik çalışmalarına hız verdiklerini, vatandaşlara faydalı olmaktan mutlu olduklarını açıkladı.

Yol kenarında evleri olanlar da, temizlik çalışmalarından hoşnut olduklarını dile getirdiler.

Ana asfalt yollar ve cadde kenarlarında biriken toprak, kum, mıcır, cam kırığı gibi maddelerin yanı sıra biten otlarda temizlendi.
Foto ve Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs