Alifuatpaşa'da Tren kazası: 2 ölü

Geyve İlçesinde hemzemin geçitte meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü

Geyve İlçesi Alifuatpaşa Tren İstasyonuna 1km. Mesafedeki kontrollü hemzemin geçitte meydana gelen kazada; Doğu Ekspresi, geçitten geçen 54 RC 422 plakalı otomobile çarptı, otomobilde bulunan 2 kişi hayatlarını kaybettiler.

Makinistler Siho Kıngıl(48) ve Adem Kaplan yönetimindeki; 41409 sefer sayılı ve Kars İlinden İstanbul yönüne giden Doğu Ekspresi, Alifuatpaşa İstasyonuna 1km. Uzaklıkta bulunan kontrollü hemzemin geçitten geçen 54 RC 422 plakalı otomobile, saat 00.28 de çarparak 120 m. sürükledi.

Otomobilin içinde bulunan ve Pamukova İlçesindeki işlettikleri fırına çalışmaya giden; K.K (41) ve M.Y (38) olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

Tren tarafından sürüklenen araçta sıkışan K.K. ve M.Y. cesetleri, olay yerine gelenler ve 112 ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı ve Geyve Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerine gelen; Geyve İtfaiyesi, Alifuatpaşa İtfaiyesi ve Sakarya Büyükşehir İtfaiyesi elemanlarının yardımı ile sıkışan araç trenin altından çıkarıldı. Çıkarılması sırasında otomobilin deposunda bulunan LPG boşalmaya başlayınca kısa süreli bir panik yaşandı, BŞ İtfaiyesi elemanları hemen müdahale ederek gazı kestiler.

Demiryolunda duran Doğu Ekspresi, 1 km. mesafedeki Alifuatpaşa İstasyonuna çekildi, Alifuatpaşa İstasyonunda bekletilen Ankara Ekspresine yol verilerek demiryolu saat 02.00 de ulaşıma açıldı.

Olay ile ilgili soruşturmaya, Geyve Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince devam ediliyor.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs