Öğrencilerden eylem

Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesinde bulunan SÜ Alifuat Cebesoy MYO öğrencileri, okullarının önünde protesto eylemi yaptılar.

 

Alifuat Cebesoy MYO Öğrenci Konseyinin organize ettiği eylemde; Tokat Reşadiye’de şehit edilen 7 askerimizin anısına, terör örgütü protesto edildi.

Bir öğrenci yaptığı konuşmada; terörü lanetleyerek, ülkesini sevenlerin ve onun uğrunda canını seve seve verenlerin olduğu sürece terörün amacına ulaşamayacağını söyledi.

7 askerin ve daha önce şehit olanların anısına saygı duruşunda bulunuldu ve birlikte İstiklal Marşı söylendi.

Öğrenciler daha sonra bayraklar eşliğinde, “ Kahrolsun PKK” “ Ne Mutlu Türküm Deyene” “Vatan Sana Canım Feda” “ Aponun P…. Yıldıramaz Bizleri” sloganlarını atarak belde içinde yürüyüş yaptılar, Alifuat Cebesoy’un mezarını ziyaret ettiler ve birlikte dua edildi.

Öğrencilerin okul önündeki protesto eylemine belde halkı da kalabalık bir şekilde katıldılar ve slogan atarak yürüyen öğrencileri alkışlar ile desteklediler.

Öğrenci konseyi eylem sonunda şu kısa açıklamayı yaptı;

“Arkadaşlarımızın duyarlılığına, toplumun duyarlılığına tercüman olmak istedik. Bir protestodur bu eylem. Sessiz kalanların, sesi çıkmayanların sesidir bu eylem. Hiçbir siyasi fraksiyonun sesi değiliz. Öğrenci konseyinin, öğrenci arkadaşlarımızın sesiyiz.”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs