Geyve’de bahar havası..

Geyve’de kış mevsimi olmasına rağmen havaların sıcak geçmesi vatandaşı şaşırtıyor.
Editör Editör

Geyve’de kış mevsimi olmasına rağmen havaların sıcak geçmesi vatandaşı şaşırtıyor.

Geçtiğimiz yıllarda ocak ayına girilirken gündüz sıfırın altında 20 derece dondurucu soğukları yaşayan Geyve’liler, bu yıl ilk defa sıcak bir havada yeni yıla 'merhaba' dedi.

Geyve’de havaların sıcak gitmesi nedeniyle geçtiğimiz ayki soğuklarda donan sular donmadı.

Kaldırımlarda su birikintilerinin oluştuğu kentte, sıcak havada vatandaşlar kahvehane önüne masalar kurarak güneşli havada çay içmenin keyfini yaşıyor.

İlk defa yeni yıla hazırlanırken böyle bir sıcak hava yaşadıklarını ifade eden Mehmet Aydoğan: "Bu yıl sıcak bir kış yaşıyoruz. Ne yollarımız kapandı, ne de doğru dürüst kar yağdı. Geçen yıla göre şu an caddelerde kar olması lazımdı.”dedi.

Sıcak havayı fırsat bilerek güneşli havada kahvehane önüne kurulan masalarda çay içen Abdullah Çaylı: "Bu mevsimde il defa dışarıda masa kurarak çay içiyoruz. Güneşli havanın güzelliğini yaşıyoruz. Evvelki gece kentte yağmur yağdı. Bu şaşılacak bir durum. Bu yıl ilk defa böyle bir havaya şahit oluyoruz." şeklinde konuştu.

Öte yandan, kış aylarında geceleri sıfırın altında 15 dereceyi gören İlçede dün gece en düşük hava sıcaklığı 3 derece olarak ölçüldü. Gündüz hava sıcaklığının ise 7 derece olduğu bildirildi.
Foto ve Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs