AK Parti’den ilçe danışma toplantısı..

AK Parti Geyve İlçe teşkilatı, İlçe danışma meclis toplantısı yaptı.
Editör Editör

AK Parti Geyve İlçe teşkilatı, İlçe danışma meclis toplantısı yaptı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını müteakiben toplantıya geçildi. AK Parti ilçe danışma meclis toplantısı, Kaymakamlık Kültür merkezi ve Öğretmenevi Konferans salonu’nda gerçekleştirildi.

TOPLANTIYA BÜTÜN DELEGELER KATILDI
Toplantıya 167 delege, il meclis üyeleri Şükrü Çelik, Neşet Çakır, AK Parti Sakarya İl teşkilatı başkanı Recep Uncuoğlu, Eski İl başkanı Davut Terzioğlu, ve teşkilat üyeleri, Geyve belediyesi meclis üyeleri, Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak, Arifiye ilçe başkanı Nurettin Albayrak, Taraklı ilçe başkanı Mehmet Pilavcı, Karapürçek ilçe başkanı Halit Nalbant, Alifuatpaşa beldesi, Akyazı İlçesi ve Karasu İlçesi AK Parti başkanı Yakup Gençbay, Serdivan İlçe başkanı Osman Demir, Taraklı belediye başkanı Tacettin Karaman, Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Erol Aslan Cebeci ve Hasan Ali Çelik, Geyve belediye başkanı Murat Kaya katıldılar.

DİVAN ÜYELERİ
Divan üyeliğine Muhittin Irmak başkanlığında; Sedat Aydemir, Selami Çolak, Raif Alev Sami Gökbayrak seçildi.
KONUŞMACILAR:

 IRMAK;
 AK Parti Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak: “Biz geldiğimizde Geyve Devlet Hastanesi Diyaliz merkezini, acil servisi yaptırıp endoskopi cihazı aldık. Geyve Devlet Hastanesi’ne 6 uzman hekim getirttik. Geyve sağlık Ocağını hizmete açtık. 8 yıllık iktidar döneminde 200 km içme suyu ve isale hattı yaptık. 45.000 metrekare kilitli parke döşedik. Geyve anaokulu ve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmen evi’ni yaptırdık. 4 adet sulama göleti inşa ettirip 2 adet daha sulama göleti yaptıracağız. İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan tapulaştırma işini gerçekleştirdik.”dedi.

ÇELİK;
İl genel meclis üyesi Şükrü Çelik: “Adına ne çağı derseniz deyin. Acımasızca bir yarış başlamıştır. Gönül isterki İlimiz en güzel İllerden, İlçemiz en güzel ilçelerden biri olsun. Köylere yapılması gereken yatırım yaklaşık olarak 500 milyon’du. 2009 yılında söz verdiğimiz ve yapamadığımız köylerden Eşme ve Safibey köyleri kaldı. Bunları da tamamlayacağız. İlçemizin olmazsa olmazların biri ise sulu tarımla uğraşıldığı için sulama sorunu var. Sarıgazi Köyünün içme suyu projesi ile sulama projesini de yakında çözeceğiz.”dedi.

KAYA;
Geyve belediye başkanı Murat Kaya: “Ekibimizle beraber bütün sorunları tek tek çözüyoruz. İlçemizin mahallerine 10 adet çocuk parkı, kurmağa başlayacağız. Mesire yerini yakın zamanda bitiriyoruz. Belediye bünyesinde çalışan işçilerimizin paralarını günü gelince hemen ödemeğe başladık. Devraldığımızdaki borçlar ve hacizleri çözüp ödemelerini yapıyoruz. Hisarlık göletini bitirdikten sonra Çamlık ve Aydınlar Köyü olmak üzere iki gölet daha yapacağız. Her şey atıp tutmakla olmuyor.”dedi.

DİŞLİ;
Sakarya Milletvekili Şaban Dişli: “2010 yılına ulusal sorunlarla girdik. Bunların başında batık bankalarıyla Amerika geliyor. Dünyada 20 ülkenin notu dünya yatırım ve gözlemcilerinin gözünden düştü. Notu yüksek olan 14 ülkeden biri Türkiye’dir. Başbakanımızın da söylediği gibi kriz bizi teğet geçmiştir. 2010 yılından beklentimiz daha da fazladır. Bizler hiçbir zaman halkımızı kandırmayıp neler yapmış veya yapamadıklarımızı halkımızla paylaşacağız. Provokatörler her zaman işbaşında olup bazı kişi ve kuruluşları harekete geçirmektedir. Bunlar bize atfedilmiş yanlış haberlerdir ve karalamalardır. Bugün hastanelerimizi tamamen sağlığa uygun bir duruma getirdik, koğuşları 10–15 kişilikten 1–2–3 ve 4 kişilik koğuşlara indirdik. Ameliyat için hastane kapılarında aylarca beklemeyi kaldırdık. Antep Çobançeşme’den Şam’a demiryolu hattını faaliyete geçirdik. Komşularımızla sıfır sorunlu ülke haline geldik. İstanbul’umuz Avrupa’nın Baş Kültür Merkezi seçildi.”dedi.

CEBECİ;
Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci: “Yaptığımız ve yapacağımız bütün işler bize teşkilatlarımız aracılığıyla ulaştırılmaktadır. Seçimlerden sonra biraz ara verdiğimiz bu toplantıları periyodik olarak birer ay ara ile tekrar yapmağa başlayacağız. Aile içinde herkes aynı düşüncede olmayabilir. Onun için herkes fikrini açıklar. Bizler Duygularımızla iş yapmayız. Muhalefet partileri gibi kafa karıştırmayız. % 50 ye yakın oy alarak iktidara gelmiş bir partiyiz. Partimizin değerlerini ve Başbakanımızın durumunu biliyorsunuz. Amaçlarımızdan biri terörü minimuma indirmektir. Bu haliyle terör başta can kaybı olmak üzere bize çok pahalıya mal olmaktadır. Şimdiye kadar 45.000 can kaybımız olduğu gibi bütçeden ayrılan 400 milyar dolar para ile bizler fabrika, sağlık eğitimi ve halkın refahı için harcama yapardık. Bizler ülkemizi G–20 de görmek yani gelişmiş 20 ülke arasında en yukarı çıkarmak, istikrar, barış ve güvenlik ihraç ediyor olmalıyız. Alt yapı tecrübelerimiz olduğu için bunların da üstesinden geleceğiz. İnşallah.”dedi.

 H. ALİ ÇELİK;
Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik: “Sakarya Nehri’ne çelik ve betonla set çekerek duble yol yaptık. Bunu 3 yıl gibi kısa bir zamanda gerçekleştirdik. Yaş sebze ve Meyve kanununda değişiklik yaprak eski kanunu daha güzel bir hale getirdik. Yaş sebze ve meyveler bundan sonra “künye”yle satışa arz edilecek. Mesela Safibey Köyü’nde yetiştirilen Kereviz, markalaşmış olacak. Tüketici elindeki marka ile üreticiye ulaşabilecektir. Semt pazarı dışında üretici pazarlarsı da kurulacak nerede üretilmiş ise bizzat üreticiden tüketiciye ulaştırılacaktır. İçinde soğuk hava deposu olan yerler yapılacak üreticinin mahsulü soğutucu araçlar içinde getirilip oraya konularak pazarlama yapılabilinecektir. Hal rüsumlarını % 50 ye indireceğiz. Bugün yaş sebze ve meyvelerin % 25 i hiç pazara çıkmadan çürüyüp atılmaktadır. Hal’lerde alınan rüsum % 1 e düşürüyoruz. Dengeli bir ticaret yapıp sebze ve meyve yasası’nı çıkarmak için uğraşıyoruz.”dedi.

UNCUOĞLU;
AK Parti Sakarya İl başkanı Recep Uncuoğlu: “19 Kasım’da başlayan danışma meclislerimizin 15. sini tamamladık. İl ve ilçe düzeyindeki bütün çalışmaları müzakere ettiğimiz bu toplantılar, vatandaşlarımızı bilgilendirme konusunda en güzelini yapmağa çalışıyoruz. Parti içi faaliyetlerimizde yeni yapabileceğimiz işlere yol ve yöntemleri nasıl uygulayacağımızı araştırıyoruz. Birbirimize moral ve motivasyon aşılamalıyız.”dedi.

İKRAM;
Gelen davetlilere Kültür Merkezi ve Öğretmenevi yemek salonu’nda etli pilav, tulumba tatlısı ve ayran ikram edildi.
Foto, Video ve Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

AK Parti Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs