Tomor Hoca SAKVA'da gönülleri fethetti

SAKVA’nın Salı Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu olan ilimizin sevilen âlimlerinden Ahmet Tomor; “Fıtrat ve Tövbe” konusunda, davetlileri bilgilendirdi.
Editör Editör

YOĞUN KATILIM

SAKVA Salonu’nda gerçekleşen bu haftaki Salı Sohbetleri’nin konuğu olan Ahmet Tomor hoca efendinin “Fıtrat ve Tövbe” konulu sohbetine, yoğun katılım sağlandı. Büyük dikkat ve ilgiyle izlenen sohbetinde; İnsanın yaradılışta ki asli güzelliğe ve tabi haline ‘Fıtrat’ dendiğini hatırlatan Tomor Hoca; “ Fıtratın bozulması, insanın doğal dengeden ayrılması huzursuzluğa sebep olur. Bunun ilacı ise tövbedir” dedi.

 

HUZURSUZ İNSAN

İnsanın huzuru aradığını ve tabi denge istediğini vurgulayan Ahmet Tomor Hoca; “İnsanların huzursuzluğunun işlenen günahlardan kaynaklanmaktadır. Bir varlığın ‘Fıtrat’a (tabi hale dönmesine) tövbe sebep olur.

 

ANATOMİK BİLGİLER

Konuşmasının bir bölümünde insanın fiziki yapısı ve anatomisine ayıran Ahmet Tomor Hoca; yaratılıştaki hikmetler ve Fıtrat, İbadet, Huzur denklemleri üzerinde ilginç yorumlarda bulundu. Katılımcıların ilgi ile izledikleri sohbet sonunda hoca efendinin yazdığı kitaplar dinleyicilere dağıtıldı.


 
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs