Evlilik Vaadiyle Dolandırıcılık İddiası

Hacıyakup Köyünde evlenmek üzere Söz Kesildikten sonra para ve Ziynet Eşyaları ile Ortadan Kaybolan Kadın Jandarma tarafından Gözaltına alındı
Editör Editör
Sakarya'nın Taraklı ilçesinde evlilik vaadiyle sözlendiği kişiyi dolandırdığı iddia edilen kadın, gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Hacıyakup köyünde yaşayan A.D(28), evlenmek istediğini söylediği Mersin'deki bir arkadaşının aracılığıyla, kendini Fikriye G. (25) olarak tanıtan kadınla tanıştı.
 Fikriye G. ile evlenmek üzere anlaşan A.D, nişan hazırlıkları için köyüne döndü. Daha sonra Mersin'den Taraklı'ya gelen Fikriye G. ile A.D arasında söz kesildi.
 Tören sırasında takılan 3 bilezik, alyans ve bin TL parayla köyden ayrılan kadına, telefon numaralarını da değiştirmesi üzerine 2 ay boyunca ulaşılamadı.
 Daha sonra, telefonla sözlüsünü arayan kadın, ağabeylerinin evliliğe karşı çıktığını öne sürerek 4 bin TL daha istedi. Fikriye G'ye parayı vereceğini söyleyen A.D, Taraklı'ya gelmesini istedi. Bu arada yakınları, dolandırıldığı uyarısında bulununca A.D, savcılığa giderek şikayetçi oldu.
 Köye gelen kadın, jandarma tarafından dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs