Başarılı Polislere Taktir Belgesi

Pamukova Kaymakamı Abdullah Demir başarılı Emniyet mensuplarını 'Taktir Belgesi' ile taltif etti
Editör Editör

Pamukova Kaymakamı Abdullah Demir, Pamukova Emniyet Müdürlüğü, Polis Merkezinde görevli sekiz Polis'e görevlerinde gösterdikleri başarı, performans, uyum ve arkadaş ilişkileri ile üstlerine karşı tutum ve davranışlarından dolayı taktirname ile ödüllendirdi.

İlçe Kaymakamı Abdullah Demir " Olağan çalışmaların dışında gelişen olağanüstü gelişmelerde oldukça başarılısınız. Özellikle 2009 yılının Ekim ayı sonlarında meydana gelen "Gasp " olayının faillerini yakalanmasında göstermiş olduğunuz çalışmalar hepimizin takdirini kazandı. Vatandaşın can ve mal emniyetini sağlamak için gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla çalışan tüm emniyet personelini yürekten kutluyorum " dedi.

Konuşmanın ardından başarılı sekiz Polis Memuru Kaymakam Abdullah Demir tarafından, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122.Maddesi uyarınca Takdirname ile ödüllendirildi.

Haber: İsmail Çetintaş

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs