Emniyetten imamlara bilgilendirme

Geyve İlçe Müftülüğü, aylık olağan toplantısını müftülük konferans salonunda yaptı.

 

İlçe Müftüsü Hüseyin Duran’ın yönettiği toplantı; Doğantepe Köyü Camii İmamı Ömre Türit’in okuduğu Kur’an-ı Kerim’den bir bölüm ile başladı.

Müftü Duran; Diyanet İşleri Başkanlığının açtığı ‘Daha Güzel Kur’an Okuma’ kursu ve katılmak isteyenlerin nasıl başvuracağı, sağlık işlemlerinde uygulanacak yeni kurallar, mal ve aile yardımı bildirimi verilmesi konularında bilgiler verdi.

Toplantıya katılan İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşlı, merkez ve köy camilerinde görev yapan imamlara yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi;

“ Emniyet ve Diyanet görevlilerinin ortak hareketi ile köylerde ve kentlerde yaşayan vatandaşlarımız uyarılmalıdırlar. Canımızın yanmaması için bazı önlemler almalıyız. Huzurlu olan ilçemizin suç oranı gerçekten az fakat hiç olmaması için çalışıyoruz. Kontör dolandırıcılığı konusunda çevremizde bulunanları uyaralım, bilgilendirelim. Sohbet konuşmalarınızda, hutbelerinizde bu konuda konuşursanız yardımcı olursunuz. Pazar alışverişine çıkan hanımlar daha dikkatli olmalıdırlar, çantalarını pazar arabalarına koymamalıdırlar. Vatandaşlarımız tanık olmaktan kaçınıyorlar. Suçluların cezalandırılmaları için tanık çok önemlidir. Bu önemli vatandaşlık görevinden kaçınmayalım.”

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Memuru, toplantıya katılan görevlilere ‘Kontör Dolandırıcılığı’ konusunda bilgi broşürü dağıttı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs