Geyve Belediye Meclisi, şubat ayı toplantısını yaptı

Geyve Belediye Meclisinin 2. olağan toplantısı gerçekleşti.
Toplantıda oy birliği ile alınan kararlar şunlardır:
1- Zabıta Personelinin aylık fazla çalışma ücretleri ile ilgili karar oy birliği ile alındı.
2- Belediye hizmetlerinin daha iyi yürütülebilmesi amacıyla 1 adet kamyon alınmasına oy birliği ile karar verildi.
3- Geyve – Bayat hattında yolcu taşıma amaçlı 2 adet hattın 10 yıllığına kiralanması amacıyla encümene yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.
4- Akdoğan Köyü Muhtarlığına, Bayat köyü durağı yanında 1 otobüslük durak yeri tahsis edilmesine oy birliği ile karar verildi.
5- Adnan Gencer’in ticari taksi plakası ile ilgili talebinin trafik komisyonuna havale edilmesine oy birliği ile karar verildi.
6- Mücavir alan ile ilgili imar komisyon raporunun aynen kabul edilerek, mücavir alan sınırlarının kabul edilmesine oy birliği ile karar verildi.
7- Arife Aydemir’e ait parsel ile ilgili 1/ 5000 ölçekli nazım imar planının onaylanmasına oy birliği ile karar verildi.
8- Mümin Yurdacan’ın tadilat teklifinin, imar komisyon raporu doğrultusunda adı geçen tarafından hazırlatılmasından sonra meclisin onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.
9- Sabahattin Güney’in tadilat teklifinin reddinde oy birliği ile karar verildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs