Ülkücülerin Misafiri vardı..

Geyve Ülkü Ocakları tarafından Adem Tomay ve tüm aziz şehitlerimiz için tertiplenen anma programında Geyve Ülkü Ocaklarının Misafirleri vardı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
Geyve Ülkü Ocakları tarafından Adem Tomay ve tüm aziz şehitlerimiz için tertiplenen anma programında Geyve Ülkü Ocaklarının Misafirleri vardı.

MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADILAR
Mevlüd programından sonra lkü Ocaklarında toplanan Ülkücüler İstanbuldan gelen misafirlerini ağırladılar. Ülkücü Hareketin tanınan simalarından zor yıllarda mücadeleler vermiş,Azerbaycan Karabağ'daki soykırıma dur demek ve soydaşlarımıza yardım için Türkiyeden gidip orada mücadeleler vermiş,bizzat savaşmış Tabur komutanlığı yapmış,2003 te Amerikanın Irak İşgali sonrası,yeniden şekillenmeye başlayan Irak'a giderek,Musul-Kerkük bölgesinde Türkmen Gençliğini eğiten,yetiştiren,örgütleyen,mücadele eden, Alparslan Türkeşin yakın koruması Ülkücü Yazar Yusuf Ziya Arpacık'ı konuk ettiler.

GENÇLERİN YANINDA OLMAKTAN
Ülkücü gençlerle sohbet eden Arpacık,Geyve'de olmaktan,gençlerle olmaktan gurur ve onur duyduğunu,her zaman gençliğin yanında olduğunu söyledi.

Arpacık'ın gençlere hitabından sonra,ülkücülerin sorularını cevapladı. Program İlerleyen saatlerde son buldu.

KANMAZ KONUK ETMEKTEN GURUR DUYDUK
Geyveli Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kanmaz,Yusuf Ziya Arpacık'ı ağırlamaktan memnun olduklarını,çok memnun olduklarını dile getirdi.

Her zaman Ülkücü Türk Gençliği 24 Saat ,Geleceğin Büyük Türkiyesi için çalışmaktadır açıklamasında bulundu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs