Yurt, güven tazeledi….

Geyve şoförler ve otomobilciler derneğinin 18. olağan kurul toplantısı yapıldı.
Editör Editör
Geyve şoförler ve otomobilciler derneğinin 18. olağan kurul toplantısı yapıldı.

Açılış, divan teşekkülü saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra toplantıya geçildi.

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapılan 18. kurul toplantısına; Sakarya esnaf ve sanatkârlar odaları birliği başkanı Hasan Alişan, Adapazarı kamyoncular odası başkanı Ramazan Pekbal, Pamukova şoförler odası başkanı Rıdvan Şahin, Adapazarı elektrikçiler odası başkanı Mecit Şen, Alifuatpaşa kefalet kooperatifi başkanı Duray Ölmez, Alifuatpaşa esnaf odası başkanı Muzaffer Cengiz, Pamukova esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Sabri Günay, Geyve esnaf odaları başkanı İsmail Bulur, Adapazarı bakkallar ve bayiler odası başkanı Emin Bağcı, yönetim kurul üyeleri ile 247 üye katıldı.

Divan başkanlığına Hasan Alişan seçildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Alişan: “Tarihin en zor dönemini yaşayan esnaf ve sanatkâr kesiminin sorunları bazen göz ardı edilmek isteniyor. Yaşanan sıkıntılar rağmen bu ülkede halen başka konuların gündemde olduğu da herkes tarafından biliniyor.

Bıkmadan ve usanmadan esnaf ve sanatkârın sıkıntılarını her platformda dile getireceğiz. Hükümete ve devlete en büyük desteği ödediği primler ve vergiler ile sunan esnaf kesiminin sorunları ve sorunlarının çözüm reçetesi ortadadır.

Hükümetten ve siyasilerden reçeteyi dikkate alarak incelemelerini ve somut adımlar atmalarını bekliyoruz. Piyasanın deyim yerinde ise yangın yeri gibi, insanların geçim derdinden başka bir düşüncesinin olmadığını görüyoruz.”dedi.

 Geyve şoförler ve otomobilciler esnaf odası listesi ise şöyle:
Yönetim kurulu asil
1- Aykut Yurt,
2- Hüseyin Öztekin,
3- Zeki Özer,
4- Nevzat Rençber,
5- Arif Kara,
6- Fikret Tıngır,
7- İlyas Avcı.
Yönetim Kurulu Yedek
1- Mehmet Ünalır,
2- Ali Yiğit,
3- Sabri Kıran,
4- Ertan Baş,
5- Keramettin Zorlu,
6- Kemal Çaylı,
7-İsa Yıldız.
Denetim Kurulu Asil
1- Servet Uysal,
2- Altan İnönü,
3- Selçuk Tunç.
Denetim Kurulu yedek
1- Nurullah Gümüş,
2- Veli Şenol,
3- Osman Genç.
Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs