Geyve Cinayetinde Karar

Sakarya adliyesinde görülen davada arbede: 3 yaralı
Editör Editör

Sakarya Adliyesinde görülen cinayet davasının karar duruşmasında arbede yaşandı. Çıkan olaylarda aralarında sanıkların da bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Geyve İlçesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda Orhan Kahraman ile Ekrem Uzunal hayatını kaybederken, İbrahim Yılmazer ise ağır yaralanmıştı. Olayın failleri olarak tutuklanan aynı aileden Dursun, Yaşar, İbrahim ve İsmail Yılmazer tutuklanmış, Selim Yazıcı ise tutuksuz yargılanıyordu.

Bugün Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde cinayetin karar duruşması yapıldı. Duruşmaya tutuklu sanıklar Dursun, İsmail, İbrahim Yılmazer ile tutuksuz sanık Yaşar Yılmazer, Selim Yazıcı, avukatlar ve tarafların yakınları katıldı. Tutuklu sanıklar Yılmazer kardeşler ile Selim Yazıcı arasında sözlü başlayan tartışma yumruklaşmaya dönüştü. Sanıklar arasında başlayan kavgaya izleyiciler de katılınca duruşma salonu adeta savaş alanına döndü. Çıkan olayda tutuksuz sanıklar Yaşar Yılmazer, Selim Yazıcı ve Adem Uzunal yaralandı. Yaralılara ilk müdahale Adliye sarayında sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Olayların ardından mahkeme heyeti duruşmaya ara verdi. Polis ve jandarma olayları güçlükle engelledi.

Salon boşaltıldıktan sonra devam eden duruşma sonunda sanıklardan İbrahim Yılmazer 2’şer kez müebbet, Dursun ve İsmail Yılmazer 1’er kere müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Diğer sanıklar Selim Yazıcı ve Yaşar Yılmazer ise beraat etti.

Olay 2008 yılı Ağustos Ayında Geyve İlçesinde meydana gelmiş olayda, Ekrem Uzual ve Orhan Kahraman ölmüş ,İbrahim Yılmazer ağır yaralanmıştı. Olayın ardından Dursun, Yaşar, İbrahim ve İsmail Yılmazer tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs